Halkın Polisi 154.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
154.Bölüm
Hakanın Başı belada
Rıza baba bune böyle delirdiler
Mesut bencede
Aylin Adamları sen yakaladığına göre seni hedef alabilirler

Selinle Mesut Aylin ve Hakan romeo ve juliet tiyatrosu seyretmeye giderler birileri mum koyar yerlere Yangın çıkar Selin ve Aylin bayılır Romeo ve juliet oyuncularıda bayıltıcı gaz sıkmışlardır ama
sokak ortasında bayıltıp soyup 4 ünüde Taksim gezi parkına atarlar ve kamerayla çekerler
Şeyma Aferim size çocuklar bunlar ne

Selinin Ailesi utan kendinden bu namus temizlenicek ya evleniceksin yada ölüceksiniz

Hakan bune böyle hemde sokak ortasında gazetelere bile düşmüştür

Selinin Ailesi Aşirettir
Eski müdürleri Serdar müdür yok artık serbest kalmıştır Zeynep Ateşi öldüren kişi Şeyma tarafından kaçırılır babasıda çok büyük Ajan çetesi vardır
Ali ozan başkomiser dur William sheakspeare ın oyunları özellikle dramatik oyunları othello ve romeo ve Juliet dur mum ve bayıltıcı sprey çabuk çabuk bulduk izini hemen toplayın adamların hepsini almışlar ve çöp konterına atarlar çivileyip taksimde gezi parkına gömerler Rıza baba takiptedir
Çisem aklımda fikri var der Hemen Dilaraya haber verir çünkü Ecemi biliyorlar
Baltacı katil Giresunlu bir ailenin elektrik kablosunu keser ve ardından doğal gaza baltalı çete evin kalorifer kesilmiş ve ardından parçalanıp çimento dökülüp ev çöker patlamayla
Bide kadınların evindeki tuvalete kamera koymuştur. Karadenizde eski bir Aşiret karadenizli Aile ve diyarbakırlı Aile arasında çatışma çıkar kafedede sıkılan kurşunlar bir sürü ölü kafede
154.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @beyazsoy @Bully @destere @EFE UYSAL

Son düzenleme:
hahah ayy ne bu şiddet bu celal cnm böyle

adamların hepsini almışlar ve çöp konterına atarlar çivileyip taksimde gezi parkına gömerler

güliz aylanın şarkısı harika olmuş @pompy

baltacı katil giresunlı bir ailenin elektriğini kesiyor? bu aile sanırım @Çiğdem- in ailesi

çiğdem dikkat et elektrik kesintisi var 3 gün

son bir haftadır @pompy de büyük değişim var smile konusunda adeta devrim niteliğinde değişimler yaşıyor ama senaryoda en ufak bir değişim yok malesef yine anlaşılmıyor yine anlaşılmıyor
Korkuyorum ceza alırım diyordu ama vadiciler artık reyis ile ilgilenmiyor.
Bu neyin korkusu bende anlamadım.
Giresunca, pompyce çok karışık diller ya.
Valla Türkçe'yi unuttum artık.

Korkuyorum ceza alırım diyordu ama vadiciler artık reyis ile ilgilenmiyor.
Bu neyin korkusu bende anlamadım.
Giresunca, pompyce çok karışık diller ya.
Valla Türkçe'yi unuttum artık.
nokta virgül kulansa aslında yinede olayı bir şekilde çözerim
ama hem nokta virgül falan filan hak getire hemde imla kuralları nanay durumda