Halkın Polisi 120.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,370
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
120. Bölüm
Mesut suruçtaki patlamanın hesabını sormak ister pkk terör örgütünün intikam eylemi başarısız olur hüsnü tarafından engellenir
hüsnü intikam olabilir çatışma baskında öldü ama ben vurdum adamların kendisi bataklıkta zaten bütün Türkiye deki çocukları bu bataklığa sürmeye çalışıyor
kaanın babası hüsnünün resmini görünce
Şaşırır şulenin babası bu aslında bir yolu var boğaz içi üniversitesinde fakir olan bir öğrenci var ve mahallesinde çete lideri
bu kişi ama eskiden çisem eskişehirde
savcılık yaparken ekibi tarafından yakalanan lider hakim tarafından serbest kalmış ama ortada şahit kalmasın diye hakimin ailesini ve hakimi ıssız bir yolda vurur suriye ye kaçar uçakla dava zaman aşımına uğrar ve dava düşer
ama çete lideri bodrumda çisem görünce
yalikavakin maçında top havaya uçar bombanın üstüne gitmiştir filistinli çocuklar topu görünce Şaşırır topu almaya çalışırken kavga çıkar çekiştirirken bomba patlar.
Ali ozan başkomiser bir gürültü var hemen gideyim
hüseyin amir deprem bu
yangın bu hemen bakalım
filistinli aileler bu terörü engelleyemediniz savaştan kaçıyoruz ama teröre kurban veriyoruz evlatları bunun için mi aldınız
Söz bu katliamı işleyeni bulacağız
Ali ozan başkomiser merhaba bende bu
tamam mı hüseyin amir ferhatın işi olmasın bu ben buraya gelecektim
ne çisem olamaz o zaman hedef sendin
sıradaki hedef ömer iltaş olabilir süleyman iltaşın yanında yabancı sevgilisi var
rus ama kuafördeyken düğüne gitmeye hazırlanırken kuaför bombalı saldırıya uğrar. Ekip için işler karışır ferhat ise umutun programında ege nin yaza evlenme teklif ettiğini duyunca delirir
ferhat kanalda seyircileri hedef alır
keskin nisancilar vurur. Ekibin işi oldukça karışır ilkede show plusa diker ve büyük baskın olur ve bomba patlar.
120. Bölümün sonu
@Çiğdem- @cookies @beyazsoy @gözlemci @Yiğitt @GunesinOglu @adımutlulukk

ayoll ne çabuk uyum sağladın yeni foruma hemen senaryonu yayınlamışsın cnm
:F:F:F

gündem tam sana göre daha dolu yazabilirsin bu da iyi aslında. içine derin siyaset katsan daha iyi içerikli olur

Ali ozan başkomiserin tayini çıkıyor ıstanbul narkotik büyük elçi rahat at kışkırtması için sürgün yemiştir yerine fitrat amir gelmiştir ilk işi işi ekibin elini isidden çekmesi müdürle tartışma çıkar rıza baba el altından devam kim bu suçun içindeyse bulunacak ve adalete teslim edilecek @cookies @Harunnn60 @adımutlulukk @beyazsoy @Çiğdem- @GunesinOglu @EnveR