Halkın Polisi 115.Bölüm (Sezon Finali)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi
115.bölüm
Mitteki çürük elma işide çalışıyor diğer başka çürük elmada suriye istihbaratında
ikiside kardeş ikiz birde Ve Damla müdürle hesapları vardır yurdu kuşatan suriye istihbaratının oğlunun çetesi hedefini Fatih yapmıştır Onur komiser hemen yurda doğru gitmek ister Ali ozan başkomiser Engin Amir Rıza müdür iyi bir tuzak kurarlar ama her yerde mayın vardır tam Fatihe saldıracakten çete
hemen yakalanır
Suriye istihbaratının yerini öğrenir hemen baskın yaparlar ve çatışan suriye istihbaratı yakalanır
İşidin yerini bulurlar sinyal takibiyle kuşatırlar adamları yakalarlar ve silahlar ele geçer Mitin kaptırdığı
ve Mitin deposun yerini öğrenen ekip Mitin silah deposunu basar bütün silahları ele geçirir
asaf uzakoğlu ve sevgilisi bir gün ömer günakoğlu aynı liseye transfer olur o bütün sevgililerini başkalarına köle olarak satar.
İlk hedefi isteme sırasında koltuğun altına hediye paketi bağlar hediye paketinin içinde bomba vardır
Emniyetteki asıp Kurucuoğlu komiser muavini arabay binecekten Ali ozan başkomiser bomba kokusu alır
Rıza müdüre bomba var keskin nişancı vurur Emniyetin içindeki adamı devriyeye çıkacakten vurulur ve bombada patlar.
Ömer günakoğlu ise iş başına düşer ve bunu Polis asafın ailesi yaptı zanneder onları tutuklar
Murat karanoğlu sınavdan çıkıp dönerciye giderken arkadaşlarıyla cüzdan yerinde cebinde bomba vbulur ve lisenin dibindede bomba patlar liseye Maskeliler silahlı saldırı yapar
Ömer Günakoğlunun babası soruşturmayı kapatmaya çalışır yani üstünü örtmeye ama bunu ne Rıza müdür ne de Engin Amir nede Ali ozan başkomiser izin vermez soruşturmanın kapanmasına ve üstünün örtülmesine. Bunu bir bakan rica eder ama ekip kabul etmez.
115.Bölümün sonu
@Çiğdem- @vadikızı @cookies @beyazsoy @Ardakartal @Cengo @guvenmurathayranı @adımutlulukk @sokak sanati

Komik olan kısım mı vardı :)

Güzel olmus begendim :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komik olan kısım mı vardı :)

Güzel olmus begendim :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reyting sistemi ben böyle bölümler yazığım hatta halkın kahramanında Çiğdeme öldü süsü verildi ama Ramazan herkesin işi var ama mentionlamadımki kimseyi nasıl gördü bana da vermezler şu işi zaten

@cookies sen sebebini biliyorsun Hepsi Maskeli fedai polat şaşmazın işi benim senaryolarımı zaman gazetesinden aldığımı zannediyorlar bizde zaman gazetesi ne arar sözcü ve posta var şimdi burda hiç siyasete girmiyim tamam mı olan hepsi siyaset yüzünden

Son düzenleme:
TOTAL
1-Yabancı 6,66 14,06
2- Halkın Polisi 5,00 13,00
3- Aniden Aşk 4,44 12,00
4- Dilencinin Taşı Çiğdem 3,33 10,00

AB
1-Dilencinin Taşı Çiğdem 9,99 20.0
2-Halkın Polisi 6,66 22.02
3- Yabancı 6,65 22.01
4-Aniden Aşk 6,64 22,05
ABC