Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,246 Reaksiyon puanı 61,925 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 31 Mayıs 2018 #101 pompy' Alıntı: Şaşırdınmı @vadikızı bir anda aşk katliamına döndü olay bu dosyanın çözülmesi uzun sürecek @vadikızı Genişletmek için tıkla ... Şaşırıdm tabii bir anda ne oluyorda katliam oluyor acaba katliamı yapan kim neden yapıyo merakla bekliyorum
pompy' Alıntı: Şaşırdınmı @vadikızı bir anda aşk katliamına döndü olay bu dosyanın çözülmesi uzun sürecek @vadikızı Genişletmek için tıkla ... Şaşırıdm tabii bir anda ne oluyorda katliam oluyor acaba katliamı yapan kim neden yapıyo merakla bekliyorum
Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,057 Reaksiyon puanı 33,328 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 31 Mayıs 2018 #102 vadikızı' Alıntı: Şaşırıdm tabii bir anda ne oluyorda katliam oluyor acaba katliamı yapan kim neden yapıyo merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Sezon Finalinde yazmıştım adam belli değil @vadikızı Sezon finalinin son sahnesinde yazmıştım 267.Bölümde
vadikızı' Alıntı: Şaşırıdm tabii bir anda ne oluyorda katliam oluyor acaba katliamı yapan kim neden yapıyo merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Sezon Finalinde yazmıştım adam belli değil @vadikızı Sezon finalinin son sahnesinde yazmıştım 267.Bölümde
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,246 Reaksiyon puanı 61,925 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 31 Mayıs 2018 #103 pompy' Alıntı: Sezon Finalinde yazmıştım adam belli değil @vadikızı Sezon finalinin son sahnesinde yazmıştım 267.Bölümde Genişletmek için tıkla ... Evet o yüzden kim acaba diye sesli düşündüm bende peki bu katliam üniversitede olacak sanırım doğru anladım dimi
pompy' Alıntı: Sezon Finalinde yazmıştım adam belli değil @vadikızı Sezon finalinin son sahnesinde yazmıştım 267.Bölümde Genişletmek için tıkla ... Evet o yüzden kim acaba diye sesli düşündüm bende peki bu katliam üniversitede olacak sanırım doğru anladım dimi
serhatt Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 103,005 Reaksiyon puanı 78,868 Puanı 1,060 31 Mayıs 2018 #104 pompy' Alıntı: Halkın Polisi 268.Bölüm İkinci fragman Üniversitede olan Aşk üçgeni ne olduğu bilinmez bir sebeple katliama dönüştü Bir çok insanın ölmesine sebep olan bu olay çözülebilecekmi Halkın Polisi 21.00 de Yenisuda @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı @Dosi @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @turkuazz @DarkLegenD @Tolstoyevski @Thequeer @serhatt @ömer karataş @emree-29 Genişletmek için tıkla ... fragman bombaa
pompy' Alıntı: Halkın Polisi 268.Bölüm İkinci fragman Üniversitede olan Aşk üçgeni ne olduğu bilinmez bir sebeple katliama dönüştü Bir çok insanın ölmesine sebep olan bu olay çözülebilecekmi Halkın Polisi 21.00 de Yenisuda @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı @Dosi @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @turkuazz @DarkLegenD @Tolstoyevski @Thequeer @serhatt @ömer karataş @emree-29 Genişletmek için tıkla ... fragman bombaa
Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,057 Reaksiyon puanı 33,328 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 31 Mayıs 2018 #105 vadikızı' Alıntı: Evet o yüzden kim acaba diye sesli düşündüm bende peki bu katliam üniversitede olacak sanırım doğru anladım dimi Genişletmek için tıkla ... evet üniversitede oldu zaten polis gelemedi olaya bütün yakın olan ekip suikasta uğradı oraya giderken @vadikızı
vadikızı' Alıntı: Evet o yüzden kim acaba diye sesli düşündüm bende peki bu katliam üniversitede olacak sanırım doğru anladım dimi Genişletmek için tıkla ... evet üniversitede oldu zaten polis gelemedi olaya bütün yakın olan ekip suikasta uğradı oraya giderken @vadikızı
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,246 Reaksiyon puanı 61,925 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 31 Mayıs 2018 #106 pompy' Alıntı: evet üniversitede oldu zaten polis gelemedi olaya bütün yakın olan ekip suikasta uğradı oraya giderken @vadikızı Genişletmek için tıkla ... Aşk üçgeninde olanlardan biri yapmış olabilirmi diye düşünüyorum
pompy' Alıntı: evet üniversitede oldu zaten polis gelemedi olaya bütün yakın olan ekip suikasta uğradı oraya giderken @vadikızı Genişletmek için tıkla ... Aşk üçgeninde olanlardan biri yapmış olabilirmi diye düşünüyorum