Halkın Kahramanı 56.Bölüm 1 Mayıs Özel Bölümü

Puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 1 33.3%
  • 10

Oy: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
56.Bölüm
Katil Kim
Yıl 2002
Savcının öldürülmesi
Bir olayda yolsuzluk operasyonu yaparken radara takılan terörle mücadele ekibi daha önce
bir sürü kanlı eylem yapıp ekibi geri çektirdi ve Savcıda öldürüldü

Yıl 2015
Mehmet can ve ekibi bu işte bir terslik olduğunu anlar Ceza evinden Aybikenin dedesi kaçar
Aybikenin anneannesi ve Çiğdem Amirin anneannesi vektor müdür santor Amir terörle mücadele ekibinden perfinya komiserle Mehmet can şüphelenir

Mehmet canın planı Aybikeye dedesinden telefon gelir hoparlöre alıp konuşur ve tamam der ve
Perfinya komiser ve Çiğdem Amirin ekibi ayrılıp hastahanede çıkan çatışma müdüründe amirinde takip edilmesini sağlar ve bu tuzaklarla hepsi tutuklanır haberi alan terörle mücadele ekibi
Çiğdem Amirin uyanmasıyla operasyonlara devam eder
ve İç işleri bürokratların 4 kızı var ve onlarla evlenebilmek için tek şartları vardı paraları sıfırlamak ve bunların hepsi akraba ama Perfinya komiser satmadı diye mesleğini bir erkek bürokratın oğlu için sürüldü trafiğe daha sonra Mehmet Canın açığa çıkardığı sırlar hem uyuşturucu mafyasını ve normal infaz mafyasını yakalar
başlarında Bahri baba ve uyuşturucu mafyası lideri zafer ve necdet
ve infaz mafyası avukatı sema balyoz babası savcı ama saldırıyla evinde öldürülmüştür avukat daha küçük kızken babasını kaybeder
Çiğdem Amirin ekibi baskına giderken bombayla patlar.
1 Mayısta taksimde keşif yapılır ve ve bomba ve kurşunlar konuşur ve işçiler vurulur yanar.
56. bölümün sonu

hahah @pompy çiğdem amirin annanesi vektor demişsin benim annanemin ismi vektormu oluyor şimdi :F:F:F

1 Mayıs sos olmuş. ben başrolde yazar dedim. kenardan sokulmuş.

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking