Halkın Kahramanı 53.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 50.0%
  • 8

• 9

• 10

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
53.Bölüm
Kara Gün
Sahne 1
Bir anda olan elektrik kesintisi ve üst üste saldırı emniyete saldırı adliyede rehine ve savcının öldürülmesi ve özellikle bir çocuğun ölümüyle ilgili davaya bakan savcının öldürülmesidir.
Ardından, Mehmet can zekasıyla elektrikleri geri getirir ve polisler elektrik müdürlerini ve bazı tamirciler ölü bulunur, elektrik kesintisinin bitmesiyle Çiğdem amir ve ekibi bombalı bir suikasttan ucuz yırtar.

Sahne 2
Ankara Bir şekilde şu Trabzondan oy almalıyız gerekirse bize engel olan takımları engelleyin
Fenerbahçe çaykurize maçı bitmiştir Trabzonda olan silahlı saldırı tam otobüs uçurumdan düşecekten müdahalenin olması güvenlik şefi sayesinde büyük bir faciadan dönüldü Polislerde şaşkındır haberi olmayan bir saldırı Miti örten Edison Partisi Fenerbahçeyi yok etmeye çalıştı Mite para verip örterler saldırı haberini
Çiğdem Amir Arka sokaklarda bir söz Mit bildiğin kaosa yardım ediyor kendine kar ettirmek için her şeyi yapar.
Çiğdem Amir trabzonda o şuçluların peşinde valinin yönettiği ekip yakaladıkları senarist şarkıcı futbolcu hepside beşiktaştan ve istanbulda fikret ormanda tutuklandı sahte delillerle beşiktaşın üstüne yıktılar ve çarşıya operasyon ve beşiktaş semtine özellikle beşiktaşlı ne kadar üniversiteli varsa tutuklanır

Sahne 3
Türkiyede beşiktaş dernekleri basılır ama aynı anda olan chp ve doğan holdinge silahlı saldırı olması kafaları karıştırır.

Sahne 4
Karadayı setine polis basması iki başrol oyuncusunun tutuklanması ardından muhteşem yüzyılın başrolü pahdişahı oynayan oyuncu tutuklanır ardından dizilere el sürerler tek tek bütün muhalif dizileri tutukladı. Arjantindeki şirket AGB mühürlenir ve aynı anda bütün emekle hazırlanan dizilerdeki yapımcılar tutuklanır özellikle stv bugün tv gibi kanallara tmsf baskınıyla doğuş holdinge verirler
ve ilk işi sungurları kaldırdı ardından küçük gelin ve tek türkiye dizisinin oyuncularında doktoru oynayan oyuncu bile tutuklandı.

Sahne 5
Çiğdem Amir pes artık
Mehmet can bunlar kitaba göre iş yapmazlar kendi kuralları vardır ve onları bazıları kutsal sanar hatta o halk ekmekte satıllan ekmekte bağımlılık maddesi buldum uyuşturucudan daha ileri bir madde kasımpaşada satılıyor bunu oy için yapıyorlar bunu yiyen edison partisine oy vermesini sağlamak içindir.
@Çiğdem- @beyazsoy @ABAY_06 @gözlemci @destere @xemrexxx @denizz19 @ABAY_06 @Yiğitt @china_shangai @Bully @EFE UYSAL @gizem ak @Tzira @cookies @vadikızı @Harunnn60

Son düzenleme:
kötü olmuş. ee bunları yapıp edison partisi ne kar edecek ki dizileri kaldırsan halk isyan eder. feneri uçuruma atarsa ne işine yarayacak. gider kk ile uğraşsın.

yeni bakabildim @pompy 🙂🙂🙂
yine bombalar dibimizde patlamış :F:F:F
bu bölümdede çok aktif rolum var ama ne yapıyorum tam olarak onu anlayamadım :F:F:F

yeni bakabildim @pompy 🙂🙂🙂
yine bombalar dibimizde patlamış :F:F:F
bu bölümdede çok aktif rolum var ama ne yapıyorum tam olarak onu anlayamadım :F:F:F
nemi yapıyon fenerbahçeye silahlı saldırı yapanları bulmaya çalışıyorsun ama valinin ekibi izin vermiyor ve bu beşiktaşın yaptığını söylüyorlar

@sürgünüm

Son düzenleme:
Valla yine bir ordan bir burdan gitmişsin bence sade bir fikir belirle ve o konu üzerinden git,olmamış hele ki mehmetcanın zekasıyla elektriği getirmesi :D güldürdü yani.. :D

54.Bölüm Fragmanı
Mehmet can satmadık satılmadık satmayız biz her zaman kötülerin ve haramın karşısındayız haram yapan kimse er geç cezasını çekecek ve bebek katiline ülkeyi satan Amerika hayranlığıyla suriyede yeni bir Hristiyan devleti değil büyük israil devleti istiyorlar büyük patronun ortadoğu projesi bu ne Ermenistan ne iran ne ırak ne gürcistan bu bir Türkiyeyi imha planıdır bebek katiline sattı ülkeyi
Mitten aldığı oslo görüşme listesinde ne yazıyor
o listeyi alan Çiğdem Amirin urfadan arkadaşı Enis ve harunnn60 mehmet cana nasıl verdi
Amerika suriyeye neden saldırdı büyük bir uçak kazası imralıdaki bebek katilini öldürüyor çıkan çatışma sonucunda bakalım bu ABD ve Türkiye arasında savaşamı sebep olacak Suriyede hava kuvvetlerini nasıl kaybetti ABD
Halkın Kahramanı 54.bölümüyle Perşembe günü favoriforumumda

@Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @destere @cookies @ABAY_06 @xemrexxx @Harunnn60

54.Bölüm Fragmanı
Mehmet can satmadık satılmadık satmayız biz her zaman kötülerin ve haramın karşısındayız haram yapan kimse er geç cezasını çekecek ve bebek katiline ülkeyi satan Amerika hayranlığıyla suriyede yeni bir Hristiyan devleti değil büyük israil devleti istiyorlar büyük patronun ortadoğu projesi bu ne Ermenistan ne iran ne ırak ne gürcistan bu bir Türkiyeyi imha planıdır bebek katiline sattı ülkeyi
Mitten aldığı oslo görüşme listesinde ne yazıyor
o listeyi alan Çiğdem Amirin urfadan arkadaşı Enis ve harunnn60 mehmet cana nasıl verdi
Amerika suriyeye neden saldırdı büyük bir uçak kazası imralıdaki bebek katilini öldürüyor çıkan çatışma sonucunda bakalım bu ABD ve Türkiye arasında savaşamı sebep olacak Suriyede hava kuvvetlerini nasıl kaybetti ABD
Halkın Kahramanı 54.bölümüyle Perşembe günü favoriforumumda

@Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @destere @cookies @ABAY_06 @xemrexxx @Harunnn60
bekliyoruz cnm 🙂🙂🙂