Halkın Kahramanı 51.Bölüm

puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 1 25.0%
  • 10

Oy: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Eski adı küçük ağa olan dizinin 51.bölümü yayınlandı
Halkın Kahramanı
51.Bölüm

Yeni Macera
Açığa alınan doktor Alper ve eski emniyet Amiri Çiğdem olay yerinde kaza görürler hemen ambulansları arayıp Ersel hastahnesine trafik kazasındaki yaralılar hastahaneye kaldırılırlar Mehmet can ve çetesi telefonla arkadaşlarına haber verir.

Sahne 2
Çiğdem amir ben terör örgütünün peşindeyken büyük patronlar açığa aldı beni. Doktor Alper bende 31 Mayıs protestosunda yaralananları iyileştirdim diye tabipler odası açığa ald.ı

Sahne 3
Mehmet can tamam size yardım edicem o kötüleri yakalıcam size söz
.

Sahne 4
Nusret amir tamam hallederiz bu işi Mehmet ağa ve adamlarıda hastahanededir ve Mehmet can ve ekibi için zorlu gün gelmiştir
.
Sahne 5
Çiğdem amirin eski ekibi o şimdiki amirlerinin peşinde ve onu tam yakalıcakten bomba patlar nusret amir onları ordan kurtarır ve bu işe sinirlenen büyük patronlar başkanım Ne yapıcaz acaba hiç bilmiyorum. Başkan hepsini yok ediceksiniz tabipler odasıyla iletişime başladım ve ulaştırma bakanlığıyla hastahane mühürlenicek ve o acar şirketiyde hastahane saldırıya ardından okul saldırıya uğrar. aynı anda hem hastahane hem reklam şirketi saldırıya uğrar. Alper Mehmet cana verdiği sözü tutmak ister ve onları hemen yer altı hastahanesine götürür. Onlar neden normal hastahanede değil. Alper devlet hastahaneye saldırdı ve mühürledi ve reklam şirketide saldırıya uğrayıp mühürlendi .

51.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @Yiğitt @cookies @Bully @ABAY_06 @gözlemci @destere @Harunnn60 @beyazsoy @aserat54 @gizmo @yigit_00 @Ice_Cool @Cengo @xemrexxx @ABAY_06 @denizz19

Diğer senaryolarını andırır gibi oldu aman aman diyim :) birbirlerinin aynısını basıp durma yada basacaksan tek isimde bas :) bu bölüm güzel olmuş emeğine sağlık 9 verdim.

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking