Halit Ergenç'in Yeni Dizisi Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran ve oldukça beğeni toplayan başarılı oyuncu Halit Ergenç'in yeni dizisinin ne zaman ekranlara geleceği belli oldu.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle dizi piyasasına iyi bir başlangıç yapan, şu sıralar Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin hazırlığınıda yapan 03 Prodiksiyon'un yapımcılığını üstleneceği dizi, Kanal D Genel Müdürü Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nun açıklamasına göre Aralık ayında ekranlara gelecek.

Yaşaroğlu, Halit Ergenç'in partnerinin belli olmadığını ve dizinin hikayesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Halitcimde Meryem gibi cok yanlis yapti 03 'den teklifi kabul ettiginde

Aralık çok iyi olmuş. Paramparça dizisi gibi büyük iş görebilir, umarım partner seçimi de iyi olur.

Bekliyoruz diziyi.

yine bir paramparça etkisi yaratacak mı aralık ayında bakalım

ben buradan piyasadaki boş ve halitle uyuşabilecek bayan oyuncuları yazayım;
Ayça Bingöl,Cansu Dere,Belçim Bilgin,Arzu Yanardağ,Deniz Akkaya, Şenay Gürler, Gökçe Bahadır,Nil Günal,Melis Birkan

Ayça Bingöl,Cansu Dere,Belçim Bilgin,Arzu Yanardağ,Deniz Akkaya, Şenay Gürler, Gökçe Bahadır,Nil Günal,Melis Birkan
Bence Songül Öden de olabilir

Eylül'de başlamayacak olması doğru bir karar olmuş.

Ayca olabilir
hikaye cok onemli

Arzu Yanardağ ve Deniz Akkaya'nın oyunculuğu çok kötü. Arzu Yanardağ neysede Deniz Akkaya zaten oyunculuk yapmıyor. Ayrıca, Cansu Dere Fox TV'nin Emanet kod adlı dizisinde rol alacak.

Arzu Yanardağ ve Deniz Akkaya'nın oyunculuğu çok kötü. Arzu Yanardağ neysede Deniz Akkaya zaten oyunculuk yapmıyor. Ayrıca, Cansu Dere Fox TV'nin Emanet kod adlı dizisinde rol alacak.
Halit ne arzu ne denizle partner olmay kabul etmez bence)

Cansu olmaz ,olursa 3 kez partner olacaklar)

Halitle Sanem Celiki tekrar izlemek keyifli olurdu

Halit ne arzu ne denizle partner olmay kabul etmez bence)

Cansu olmaz ,olursa 3 kez partner olacaklar)

Halitle Sanem Celiki tekrar izlemek keyifli olurdu
Halit ile Sanem tekrar bir araya gelirlerse bu sefer Halit'in evliliği bozulabilir.

Halit ile Sanem tekrar bir araya gelirlerse bu sefer Halit'in evliliği bozulabilir.
)) diyorsun?) Halit o dizide Emel Golgecenle 2 yil sevgili olmustu sonra ayrildilar.Yok Halit Berguzar aski cok buyuk gozlerinden belli oluyor ne kadar karicigini sevdigini) ama ben Halitle Sanemi yakistiriyorum dizi cifti olarak tabiiki)

)) diyorsun?) Halit o dizide Emel Golgecenle 2 yil sevgili olmustu sonra ayrildilar.Yok Halit Berguzar aski cok buyuk gozlerinden belli oluyor ne kadar karicigini sevdigini) ama ben Halitle Sanemi yakistiriyorum dizi cifti olarak tabiiki)
Sanem'in Aliye'nin yönetmeni Kudret Sabancı ile beraber olup Esra Ekkaya'nın evliliğini yıktığını biliyorsun dimi? Tam bir Kara Melek.

halitle bergüzar öyle şeyleri takan çiftlerden değil her hallerinden belli ediyorlar
ben e snem çelik i isterim halit ergençin yanına

Tutsa bir dert tutmasa bir dert.