Halit Ergenç Yeni Projesinden Ne Kadar Kazanacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
thumbnail_1425997601.jpg

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Halit Ergenç'in yeni dizisinden ne kadar kazanacağı belli oldu.

Arap ortaklı 03 Prodüksiyon'la ön protokol imzalayan Halit Ergenç'in yeni dizisinden ne kadar kazanacağı belli oldu. Yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan dizide Halit Ergenç 2 milyon dolar kazanacak.

Yapım şirketinin ona sunduğu senaryoları ince eleyip sık dokuyan Halit Ergenç en beğendiği hikayeye evet diyecek.

Kesinlikle bu ücreti hak eden bir oyuncu. Bekliyoruz bakalım, Star Tv'de olacak gibi dizisi. :(

set ortamı gerçekten çok zor ve tahmin edildiği kadar havadan para kazanmıyor oyuncular, kaldı ki Halit Ergenç en iyisini hak edenlerden bir tanesi, projeyi ben de merak ettim bu arada..

ayy hadi oradan beee tip desen yok karizma zaten yok oyunculuk yok
2 kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bile beceremiyor:F:F
sen ne anlarsın karizmadan işin gücün kas yığınlarını şeettirmek :F bak güney amerikalı kadınların %78 i halit ergençle birlikt olmak istiyormuş çatla da patlaÇF

sen ne anlarsın karizmadan işin gücün kas yığınlarını şeettirmek :F bak güney amerikalı kadınların %78 i halit ergençle birlikt olmak istiyormuş çatla da patlaÇF
ayoll o kadınlar halit ergencin ününden dolayı öyle diyorlar halit ergenc adını duyan evet demiş adamın neye benzediğini bile bilmiyorlardır eminimki yani tipine bakan bile olmayınca öyle oluyor:F:F:F

ayoll o kadınlar halit ergencin ününden dolayı öyle diyorlar halit ergenc adını duyan evet demiş adamın neye benzediğini bile bilmiyorlardır eminimki yani tipine bakan bile olmayınca öyle oluyor:F:F:F
ayol binbir gece rekor kırıyor oralarda nasıl bilmiyorlar çtla da patla senin vampirli,oklu,motorlu hızlı parlakları izlmiyorlar :F

Yüksek buldum ücreti.