Maskeli Fedai
Favori Üye
Haliti ve Kenanı geç Necati Şaşmaz der susarımKoyuyor ama adam super oyuncu Kızzzzzekranlar yeteneksiz kaynarken bu adam vr kenan parliyor aralarinda
Haliti ve Kenanı geç Necati Şaşmaz der susarımKoyuyor ama adam super oyuncu Kızzzzzekranlar yeteneksiz kaynarken bu adam vr kenan parliyor aralarinda
O senin fikrin ben daha once hic izlemedim necati ŞaşmaziHaliti ve Kenanı geç Necati Şaşmaz der susarım
Hadi bir ses bahane olsun ya başka adam gibi adam herkes bıraktı gitti senarist bıraktı gitti oyuncular bıraktı gitti ama yıkılmadı diziyi tek başına devam ettirdi.Hadi onu geçtim mesleği olmamasına rağmen senaryo yazdı Vadiyi yarı yolda bırakmadı diziyi buralara kadar getirdi.Bunları geçtim Necati Şaşmaz çok iyi oyuncu bana göre çünkü bizden birisi.Türkiyenin en iyi oyuncusu açık araO senin fikrin ben daha once hic izlemedim necati Şaşmazi
Ben kötü oyuncu demedim daha önce hiç izlemedim ben adami insallah bi ara izlerimHadi bir ses bahane olsun ya başka adam gibi adam herkes bıraktı gitti senarist bıraktı gitti oyuncular bıraktı gitti ama yıkılmadı diziyi tek başına devam ettirdi.Hadi onu geçtim mesleği olmamasına rağmen senaryo yazdı Vadiyi yarı yolda bırakmadı diziyi buralara kadar getirdi.Bunları geçtim Necati Şaşmaz çok iyi oyuncu bana göre çünkü bizden birisi.Türkiyenin en iyi oyuncusu açık ara
+1ayolll bu adamıda oyuncu diye başımıza çıkardılar türkiyede oyunculuk bakımından yeteneksiz bir adam kesinlikle kötü bir oyuncu muhteşem yüzyıldan sonra ortada kalıcağı belliydi bence
kimse bu adama 80 falan vermez yakında unutulup gidicektir 🙂🙂🙂🙂
Yok artık. Tamam sevmeye bilirsin ama yeteneksiz deme.ayolll bu adamıda oyuncu diye başımıza çıkardılar türkiyede oyunculuk bakımından yeteneksiz bir adam kesinlikle kötü bir oyuncu muhteşem yüzyıldan sonra ortada kalıcağı belliydi bence
ben my den önce eleştirilen bir oyuncuydu diye söylüyorum yalnız my dizisiyle bu durumlara geldi diye konuştum bundan sonrada 80 falan kimse vermez diye düşünüyorum zaten konudada veren olmamış diye haber yapılmış o ücret yüzünden teklif eden olmamış yazıyor haberde 🙂🙂Yalan Haberin böylesini görmedim.Halit'e teklif gelmiyecekte kime gelecek Allah aşkına?
Yok artık. Tamam sevmeye bilirsin ama yeteneksiz deme.komik olur, adam kaç senedir harikalar yaratıyor MY'de.
aaa hadsize bak sen 😱ayolll bu adamıda oyuncu diye başımıza çıkardılar türkiyede oyunculuk bakımından yeteneksiz bir adam kesinlikle kötü bir oyuncu muhteşem yüzyıldan sonra ortada kalıcağı belliydi bence
Konuyu kilitleyelimaaa hadsize bak sen 😱
habere gelince yalan olduğu belli @Harunnn60 adam 2 yıl ara vereceğini my nin son sezonunda açıkladı
https://fav10.net/forum/threads/halit-ergençe-teklif-Üstüne-teklif.233544/Konuyu kilitleyelim
Google'a Halit Ergenç teklif yaz tüm haber sitelerinde şöyle dediği yazıyor uydurduklarını sanmıyorum.
"Yeni sezon için bir projede yer almayacağım. Çünkü hiçbir yerden teklif almadım”
halit ergenç gibi adam kaç para istediğini söyleyip haber yaptıracak gel de inanGoogle'a Halit Ergenç teklif yaz tüm haber sitelerinde şöyle dediği yazıyor uydurduklarını sanmıyorum.
Yalanlama falan gelmediği sürece kilitlenemez bu konu konuyu açan da kafasından uydurmamış sonuçta.halit ergenç gibi adam kaç para istediğini söyleyip haber yaptıracak gel de inan
google a bakman önemli değil şu an sen de haber yazsan 40 site kopyalıyor
halit ergenç bunları kaale alıp yalanlamaz bileYalanlama falan gelmediği sürece kilitlenemez bu konu konuyu açan da kafasından uydurmamış sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?