Eskiden kaptırıyorduk kendimizi artık öyle değilim be merak etmeHayatım her zaman büyük balık küçük balığı yer bu kadar hassas kalpli olma üzerler seni.
Dünya hassas kalpler için cehennemdir aynen beni kimse üzemez kendimi o konuma sokmam
Eskiden kaptırıyorduk kendimizi artık öyle değilim be merak etmeHayatım her zaman büyük balık küçük balığı yer bu kadar hassas kalpli olma üzerler seni.
Nayyss. Güzel haber, buradan devam.Eskiden kaptırıyorduk kendimizi artık öyle değilim be merak etme
Dünya hassas kalpler için cehennemdir aynen beni kimse üzemez kendimi o konuma sokmamAkıllandık
Ahahahaha canım ya nasıl da koruyor abisiniNayyss. Güzel haber, buradan devam.Zira seni üzenleri üzmem ve elimi kana bulamam gerekecekti.
Always hayatım, yanımda değil karşımda duran korksun.Ahahahaha canım ya nasıl da koruyor abisiniMesajın harikalık ama son kısma çok güldümSeni ve dostlarını üzenlerin vay haline
40 yaşlarında erkek oyuncu daha iyi olurdu.Halit çok yaşlı değil mi bu rol için ?
Ne diyon be ? Ben genceciğim 😂
40 yaşın nesi genç ayol.Ne diyon be ? Ben genceciğim 😂
Kim 40 lennn 😂40 yaşın nesi genç ayol.
Len sen beni ölmeden mezara soktun be 😂Sen ayol. .ss
Gerçeği söyle de bilelim. .ssLen sen beni ölmeden mezara soktun be 😂
23 be 😂Gerçeği söyle de bilelim. .ss
Yaşlandıran insanlarla olmuşsun hep, bak benimle olanlar taş gibi.ruhum yaşlı canım
Hep yanındayım starım 😂Yaşlandıran insanlarla olmuşsun hep, bak benimle olanlar taş gibi.
Karlı çıkarsın.Hep yanındayım starım 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?