Halit Ergenç, Eşime Öpüşme Diyemem

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
Atv'de yayınlanan Karadayı adlı dizide Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynayan Bergüzar Korel senaryo gereği öpüşme sahneleri çekilmiş. Bu durum Bergüzar Korel'in eşi olan oyuncu Halit Ergenç'e soruldu.

Halit Ergenç "Eşim Bergüzar Korel de ben de oyuncuyum. Bergüzar'a nasıl 'Rol gereği öpüşme' derim. Bu ona güvenmediğim anlamına gelir. Ben de senaryo gereği birçok kadınla öpüştüm. Millet başlıyor saldırmaya. Karımın hep arkasındayım" diyerek tepkisini gösterdi.

uploadfromtaptalk1415547646256.jpg

Son düzenleme:
En azından mert öcal gibi değil yok benim dizim tutmadı diye Arka sokaklar devam ediyor diye hala yok eski kocandan kıskanıyorum bahanesi mert öcalın şeçtiği projeler nedense pek olmuyor ama aferin halit ergençe karadayı devam etmesine rağmern kıskanmıyor @papuleoo keşke gamze özçeliğinde sevgilisi mert öcalda böyle olsaydı

En azından mert öcal gibi değil yok benim dizim tutmadı diye Arka sokaklar devam ediyor diye hala yok eski kocandan kıskanıyorum bahanesi mert öcalın şeçtiği projeler nedense pek olmuyor ama aferin halit ergençe karadayı devam etmesine rağmern kıskanmıyor @papuleoo keşke gamze özçeliğinde sevgilisi mert öcalda böyle olsaydı
Zaten gamze nasıl onunla evlenmiş anlamış değilim.

Ben derdim :) @Çiğdem- de kocasina derdi yani biz kıskancız ama halit değil :)
ne biçim erkek bunlar yaaa allah bana tuba ve berguzer kocaları gibi koca vermesin inş hatta allah korusun :F:F:F
ben kadın olduğum halde kocamın sevişme öpüşme sahnelerini görsem o seti yemin ediyorum basar büyük olay çıkarır o adamıda donuna kadar alır kapı dışarı atardım :F:F:F
ben kocamın biriyle öpüştüğünü düşünemiyorum bile elim ayağım titriyor düşünürken bunlar birde erkek olucaklar allah böyle erkek çıkarmasın benim karşıma inş 🙂🙂🙂

ne biçim erkek bunlar yaaa allah bana tuba ve ebrguzerin kocaları gibi koca vermesin inş hatta allah korusun :F:F:F
ben kadın olduğum halde kocamın sevişme öpüşme sahnelerini görsem o seti yemin ediyorum basar büyük olay çıkarır o adamıda donuna kadar alır kağı dışarı atardım :F:F:F
ben kocamın biriyle öpüştüğünü düşünemiyorum bile elim ayağım titriyor düşünürken bunlar birde erkek olucaklar allah böyle erkek çıkarmasın benim karşıma inş 🙂🙂🙂
@destere yle olma o zaman :D
Destere senin kimseye bakmana izin vermez ama her gün baska kızla öpüsür :kiki:

ne biçim erkek bunlar yaaa allah bana tuba ve ebrguzerin kocaları gibi koca vermesin inş hatta allah korusun :F:F:F
ben kadın olduğum halde kocamın sevişme öpüşme sahnelerini görsem o seti yemin ediyorum basar büyük olay çıkarır o adamıda donuna kadar alır kağı dışarı atardım :F:F:F
ayol bence bu işten kazançlı çıkan halit ergenç bergüzar bir kenanı öptü halit ergenç my de koca haremi götürdü neden izin vermesin :F @destere gibi düşünmüş adam :F

Profesyonel ayaklarına yatmış sanki hiç kıskanmıyor :A

buna sanat deyip bunu savunanların illaki çıkacağı cümledir.işin tuhafı savunan kişi aynı durumda kendi eşini görse içinde fırtınalar kopacak olmasıdır:))))))

Helal olsun çok doğru konuşmuş. :)
Oyuncuyla evleniyorsan zaten bunları göze alman gerekmeli en başta.