Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,311
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti!

Türk sinemasının dev ismi Halit Akçatepe'den sevenlerini üzecek bir haber geldi.​

Bugüne kadar sayısız film ve dizide rol alan usta oyuncu uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede bugün hayata gözlerini yumdu. Sanatçı 79 yaşında idi.​

Fav10 Ailesi olarak usta oyuncuya rahmet diliyor, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.​

Orijinal formatta oku

Kemal Sunal ile dünyada çok iyi bir ikiliydi şimdide ahrette çok iyi bir ikili olucağına eminim bizden ayrıldı ama Şaban ile Güdük kavuştular :T

Allah rahmet eylesin :(

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bir büyük ustayı daha kaybettik maalesef

Çok üzüldüm, Yeşilçam efsaneleri bir bir ayrılıyor aramızdan...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Kimileri bunların güldürdüğü zamana geldi bizse üzdüğü zamana denk geldik.

Allah gani gani Rahmet eylesin. Çok büyük bir değerdi ve hep hatırlayacağımız bir değerdi. Bugün üzdün ama Unutulmayacaksın güzel gülen ve güldüren insan.

Efsane dörtlüden üçü gitti [emoji17] Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabır versin.

Yeşilçamın efsanelerinden birini daha kaybettik maalesef. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin.. çok üzüldüm. Küçüklüğümüzün efsaneleri..

Son düzenleme:
Kenan Işık ile beraber durumunu merak ediyordum, felç durumundan iyileşip kalp krizinden vefat etmek de çok acı bir durum :( Allah rahmet eylesin.

tarik-akan-i-kaybettik--1675292.jpg

Allah rahmet eylesin, zaten günüm iyi başlamamıştı, haberi alınca daha bir kötü oldum. Büyük bir değerimizi kaybettik. Unutmayacağız seni üstat :(

Haberi duyunca çok üzüldüm ve şaşırdım, hayatımızda önemli yer eden kişilerin hiç veda etmeyeceğini sanıyoruz ama hayat işte. En azından Hababam Sınıfı yeniden bir araya gelmiş oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. :(

Bu alana bir cevap yazın...