Halis Karataş 'Çukur'a Konuk Oluyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Dt1lFsPWwAABFUV.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a sürpriz konuk!

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Berkay Ateş, Erkan Avcı ve Ercan Kesal'ın paylaştığı yapımın yeni bölümüne, dün vizyona giren, Ay Yapım imzalı 'Bizim İçin: Şampiyon' filmiyle hayat öyküsü beyazperdeye taşınan ünlü jokey Halis Karataş konuk olacak.

Çukur, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Gerçekten şu at filminden nefret ediyorum. O bağırtlı fragmanı. Gişe de umduklarını bulamayacaklar
Ay yapım sinema işlerini pek beceremiyor hep :A Bu filmde gişe rekortmeni olabileceğini zannetmiyorum :A
Sen yine fragmanlarda görüyorsun bizim bölümlerde sürekli işliyorlar bir defa önceden işlediler bir defa geçen bölüm işlediler şimdi yine geliyor :A :A :A
Pazartesi akşamı gişe sonuçları geldiğinde çatlamanızı görmek için sabırsızlanıyorum. :A Film gayet kaliteli ve bu kadar reklamı da hak ediyor. Zaten bundan sonra kendi kalitesiyle reklamını yapacağı için dizi desteğine ihtiyacı kalmayacak.

Diziden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar :A Sabrım tükeniyor artık yakında bırakabilirim bu diziyi :A
Şu At reklamını yapmaları ne kadar yapmacıktı ya. Gelin gözümüze sokun o filmi. :F
Pazartesi akşamı gişe sonuçları geldiğinde çatlamanızı görmek için sabırsızlanıyorum. :A Film gayet kaliteli ve bu kadar reklamı da hak ediyor. Zaten bundan sonra kendi kalitesiyle reklamını yapacağı için dizi desteğine ihtiyacı kalmayacak.
Bölümde bu sahneler vardı ab de çökmüşüz :A

Ama filmde çökecek hep birlikte beddua okuyoruz :A :A :A @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash @xBUGRAx

f252821a8b.png

Filmi izle boş ver. Çok iyi bir film çıkacak bence. Yarın bizde gideceğiz.:D
Kudurmalar başlamış şimdiden. 1-2 hafta sonra bu film 1 milyonu geçtiğinde tekrar görürüz nasılsa. :Z
Kötü başlamış zaten... @Aserat görmesin sinirleniyor sonra :A
Filme en son Yiğit destek verip sokak sanati kötülüyordu şimdi Yiğit ile yer değiştirmişler :F bir sabit Aserat kalmış onunda yolu yol değil :A :A :A