Halil Ergün'e Şok Suçlama

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,634
Puanı
1,061
Halil Ergün ''Gün Akşam Oldu''dizinde rol almış dizi kısa sürede yayından kalkmıştı.
Oyuncu 13 bölüm için bölüm başı 60 binden 780 bin lira ğücreti peşin almıştı.
Dizi 4.bölümde yayından kaldırılınca oyuncu parayı geri iade etmişti.
540 bin lira iade etmesi gereken oyuncu 140 bin lira eksik iade yapmış,bu durum yapım şirketi Gold Film ile mahkemelik olmasına neden olmuştu.
Dün duruşması görülen davada her iki taraf da mağdur olduğunu savundu.
Mahkeme Halil Ergün'ün parayı geri ödemesine karar verdi.

Bence bosuna açilmis bir dava. Madem 13 bölümlük parayi pesin veriyorsun Faruk Turgut bunlari göze alacaksin.

gold film hakli 540 bin lira iade etmesi gereken oyuncu 140 bin lira eksik iade yapmış,bu durum yapım şirketi Gold Film ile mahkemelik olmasına neden olmuştu.
Mahkeme Halil Ergün'ün parayı geri ödemesine karar verdi hersey net

gold film hakli 540 bin lira iade etmesi gereken oyuncu 140 bin lira eksik iade yapmış,bu durum yapım şirketi Gold Film ile mahkemelik olmasına neden olmuştu.
Mahkeme Halil Ergün'ün parayı geri ödemesine karar verdi hersey net

GOLD Film Dila Hanım'ın yapımcısıydı di mi? :)

Halil Ergün teklif etmiş diye biliyordum paraya iadecem diye..Çalişmadiğim parayı almam demiş güya...Faruk otursun kalksın dua etsin Halil'e o parayı vermeyi teklif etmezdi bile...Adam senin yapımın var diye başka diziyi geri çevirdi.Senin dizin tutmadi diye adamın son işi fos çıktı diye kimse dizi teklifi yollamıyordur bile:bağır:

halil ergün haklı peşin verdiysen katlanacaksın hatta verdiysen katlanacaksın diye kısaltılabilir cümle :))

halil ergünü sevmem ama sanatçılardan yanadır gönlüm her zaman, o açıdan gold verdiği
paranın üstüne soğuk su içsin derim:)

Halil Ergün teklif etmiş diye biliyordum paraya iadecem diye..Çalişmadiğim parayı almam demiş güya...Faruk otursun kalksın dua etsin Halil'e o parayı vermeyi teklif etmezdi bile...Adam senin yapımın var diye başka diziyi geri çevirdi.Senin dizin tutmadi diye adamın son işi fos çıktı diye kimse dizi teklifi yollamıyordur bile:bağır:

Ben de o şekilde biliyorum, yani öyle haber çıkmıştı. :)

GOLD Film sanırım Nurgül Yeşilçay'a da 13 bölüm peşin ödemişti.

ee fok balıklarına mı güvenmiş d eyaprak dökümü biter bitmez kopyasını aynı başrolle çekmeye kalkmış yapımcı böle olur işte:)

ee fok balıklarına mı güvenmiş d eyaprak dökümü biter bitmez kopyasını aynı başrolle çekmeye kalkmış yapımcı böle olur işte:)

yapımcıya yapacak biri lazım :))

- - - Ekleme - - -

Ben de o şekilde biliyorum, yani öyle haber çıkmıştı. :)

GOLD Film sanırım Nurgül Yeşilçay'a da 13 bölüm peşin ödemişti.

benim konu hakkında hiçbir fikrim yok zaten herkes yorum yapmış ben eksik olmayayım dedim yoksa konunun ötesinden berisinden haberim yok :))

Hiçbir dizisini izlemedim, kendisini büyük gören oyunculardan. :)

çok geniş adam:) birde itici bir tip :)

bazı insanların tpine yansır ruh hali o tarz biri işte :)

bir filmini izlemiştim o kadar ağırdıki iteklesen gitmiyordu film yarıda bırakmıştım:)

çok geniş adam:) birde itici bir tip :)

bazı insanların tpine yansır ruh hali o tarz biri işte :)

bir filmini izlemiştim o kadar ağırdıki iteklesen gitmiyordu film yarıda bırakmıştım:)

genişliğine katılıyorum nereden baksan 150 kilo var o kadar olunca yanına yaklaşınca kendini iteklenmiş hissediyon adama yaklaşamıyon ya da ben gene yanlış anladım mesajı :T :T

İşsiz kaldı adam, Ay Yapım bir el atabilir Ali Rıza amcaya. :):)

ay yapım el atınca vatandaşı 9 canlıya çeviriyor kalp krizleri kazalar her türlü felaketi sıyrıklarla atlatıyor öyle bir dizide rol vereceksinki ilk bölümün ilk 2 dakikasında ölecek :))

işte o diziyi takip ederim :))

- - - Ekleme - - -

genişliğine katılıyorum nereden baksan 150 kilo var o kadar olunca yanına yaklaşınca kendini iteklenmiş hissediyon adama yaklaşamıyon ya da ben gene yanlış anladım mesajı :T :T

metin akpınarın arka genişliyor halilin göbeğe vuruyor şişmanlık :))

ikisi aynı dizide oynasa aynı karade gösterme imkansız :)

ay yapım el atınca vatandaşı 9 canlıya çeviriyor kalp krizleri kazalar her türlü felaketi sıyrıklarla atlatıyor öyle bir dizide rol vereceksinki ilk bölümün ilk 2 dakikasında ölecek :))

işte o diziyi takip ederim :))

Beren'in dizisine transfer olsun, ilk bölümden İntikam'ı ondan alır. :)