Halil Ergün isyan etti "Şöhretime lanet ediyorum"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

* 'Gün Akşam Oldu' dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Halil Ergün şöyle konuştu: "Paparazzi kültürü beni çok rahatsız etti. Bu ülkede benim konumumdaki insanların özgürce bir yerde oturmaya hakkı yok. 'Yaprak Dökümü' macerası bana çok acı çektirdi. Ehliyetim benden meşhur oldu. Gece hayatı olan, her gece sokaklarda dolaşan biri olarak yansıtıldım. Bu yüzden gece kulüplerinin açılışlarına beni de davet etmeye başladılar."

"BENİ PUSUYA DÜŞÜRDÜLER"
* Magazinciler tarafından pusuya düşürüldüğünü öne süren Ergün şöyle devam etti: "Trafikte yakalanmamı kurguyla yaptılar, resmen bana pusu kurdular. Bunlar belgelerle sabit. Sanki ben her dakika içki içiyorum... Evimde içki yoktur. Bana içkici, sarhoş adam muamelesi yaptılar. Bana hakaret ettiler. Bana işkence çektirdiler. Gece yarısı evime giderken şiddet kullandılar resmen. Bir de polise, 'Tehlikeli bir şahıs şu arabayla gidiyor' demişler. Bu beni çok kırdı.Şöhretime lanet ettim..."

"ŞÖHRETiME LANET ETTiM"
'Gün Akşam Oldu' dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Halil Ergün, "Gece hayatı olan, her gece sokaklarda dolaşan biri olarak yansıtıldım. Bu yüzden gece kulüplerinin açılışlarına beni de davet etmeye başladılar" diyor