Halil Ergün ekranlara dönecek ama..

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,325
Puanı
1,060
HALUK EROĞLU - ÖZEL HABER ;

Halil Ergün ekranlara dönecek ama..
Halil Ergün'den dizi şartı!
Ünlü oyuncu Halil Ergün, yer alacağı proje için artık çok daha fazla titizleniyor.

Bazı dizileri daha ilk bölümlerde yayından kaldırıldığı için pişmanlıklar yaşayan Halil Ergün, bundan sonra yer alacağı projelerde bazı noktalara dikkat edecek.

Ergün, bir projenin tutması için 4 önemli faktör olduğunu belirtti ve "Senaryo iyi olacak, iyi bir cast olacak, yapımcı kanalla iyi bir anlaşma yapılacak ve kanal da dizinin arkasında duracak" diyerek dizi tutturmanın zorluklarına değindi.

Baba rolleri yapıştı kaldı adama yine benzer bir rolle çıkar izleyici karşısına :D

Çok acelece davrandı, hemen dandik kanallara, dandik dizilere gitti.
Bakalım onu hangi dizide-kanalda göreceğiz?

bencede FOX'ta perşembe veya Cuma 22.30'da ya da 20:45'te görebiliriz :D

Varmi FOX'un yeni dizileri? :)

Bu arada Haluk sen FOX'un binasina gittiginde Serenay ve Tolgahan'in arasi nasildi? Limoni miydi? Malum, Tolgahan artik Selen'le beraber..

Varmi FOX'un yeni dizileri? :)

Bu arada Haluk sen FOX'un binasina gittiginde Serenay ve Tolgahan'in arasi nasildi? Limoni miydi? Malum, Tolgahan artik Selen'le beraber..

Serenay ve Tolgahan'in arasi gayet iyiydi, sanki halen daha sevgililermiş gibi dipdibelerdi :D

bu balon adam tek tip rollerden başka bişeye yaramaz .. ben yaprak dökümünün tek bölümüne bakmadım bu balon yüzünden, bir daha dizi çevirsin yine bakmam bakanlar baksın orası ayrı tabi:))

Selen simdi bunlari duyarak, FOX'a bildirip, FOX ta senin kazanmis oldugun ödülü geri almasin Haluk ::D

Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Hiç hoş değil! :D

- - - Ekleme - - -

Selen simdi bunlari duyarak, FOX'a bildirip, FOX ta senin kazanmis oldugun ödülü geri almasin Haluk ::D

Sen benimle dalga mı geçiyorsun? Hiç hoş değil!
Hem sen merak etme FOX beni herşeyden çok seviyor, bana bunu YA-PA-MAZ! :D

- - - Ekleme - - -

Yok estagfurullah :)

Haluk ben de katilmak istiyorum FOX'un yeni yarismasina, varmi yenisi? Kazanirsam da artik Hollanda'dan Türkiye'ye giderim FOX'un binasina ödülü almak için :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Haluk ben de katilmak istiyorum FOX'un yeni yarismasina, varmi yenisi? Kazanirsam da artik Hollanda'dan Türkiye'ye giderim FOX'un binasina ödülü almak için :)

- - - Ekleme - - -

Daha yok merak etme :D Zaten olsa 1. belli karşında.. :)