Hale, Jale, Lale ve Bütün Mahalle Geliyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,060
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Özellikle çocukların gönlünde taht kuran üç kadın oyuncu aynı dizide buluşuyor. 90'lı yılların sonunda çektiği "Çılgın Bediş" dizisiyle çocukların sevgisini kazanan Yonca Evcimik, "Sihirli Annem"in Betüş'ü İnci Türkay ve "Bez Bebek"in Nana'sı Evrim Akın "Hale, Jale, Lale ve Bütün Mahalle" dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Yapımcı aranan dizi için Yıldız Kenter, Nevra Serezli ve Tan Sağtürk'e de teklif götürülmesi bekleniyor.

Sihirli rating!
Ünlü menajer ve yazar Bircan Usallı Silan, İnci Türkay'ın iki yıl önce ekrana veda eden "Sihirli Annem" dizisinin tekrar bölümlerinin bile hâlâ ratinglerde ilk 5'te yer aldığını görünce harekete geçti. Bircan Usallı Silan, Yonca Evcimik, İnci Türkay ve Evrim Akın'la görüşerek, bir dizi projesi hayata geçirmeye karar verdi.

Milliyet'in haberine göre; Silan'ın aynı zamanda hikâyesini de yazdığı "Hale, Jale, Lale ve Bütün Mahalle" dizisinde Yonca Evcimik, İnci Türkay ve Evrim Akın üç kız kardeşi canlandıracak. Yonca Evcimik, Jale; Evrim Akın, Hale; İnci Türkay Lale karakterlerini ete kemiğe bürüyecek. Dizide hikâye, üç kız kardeş, bir anne, bir anneanne, dayı, yenge ve ölmüş dedenin hayaleti etrafında dönüyor.

Yapımcı aranıyor
Bir yandan yapımcı aranan dizi için teklif götürülmesi planlanan diğer oyuncular arasında da Yıldız Kenter, Nevra Serezli, Tan Sağtürk, Armağan Çağlayan, Sinan Bengier, Sümer Tilmaç, Uğurkan Erez, Ayşe Erbulak ve Selma Sonat yer alıyor.