Hala Breaking Bad İzlememiş İnsan

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,856
Puanı
910
Çok şey kaybettiğinin farkında olmayan insandır.

Ben.
İlk 2 sezon biraz bayık dediler başlamak istemedim.

Kesinlikle izleyin derim.

İlk sezonlar biraz normal ama sezonlar ilerledikçe kalite , heyecan kısacası her şey artıyor. Ben mesele Breaking Bad hakkında pek konuşmam ama 5.sezonun her bölümünü adım gibi biliyorum düşünün yani.

Ha birde bir söz vardır ya diziler sezonları ilerledikçe bozar diye işte bu dizide geçerli değil bu durum. Dizi her sezon çıtasını yükseltti.😎😎

IMDb'de en yüksek puana sahip dizi olduğunu (9.5) ve Bir sürü Emmy vs ödülllerinden de bahsetmeyeyim isterseniz.

EDİT : The Walking Dead ile aynı kanalda yayınlanıyordu bir zamanlar. Kısacası AMC'nin TWD'den sonra adeta insanlığa bir hediyesi diyelim.

Alt tarafı bir dizi bu kadar abartmaya gerek yok bence. İsterse über süper olsun dizi sonuçta.
Bende öyle diyordum hatta 3 ve 4 sezona gelince amma abartmışlar diyordum normal dizi diyordum ama 5.sezonda adamlar yapmış diyorsun Atacan ya.
Yani drama dizisinin hakkını vermişler.

bir tky olamaz. (
)

Son düzenleme:
İlk sezonu izleyip daha sonra malesef devam edemediğim bir dizidir. Yakında haftalik izleyeceğim.

Lost'u sadece meraktan, hem de saf meraktan izlersin. Breaking Bad ise bir başyapıttır.

Hala izlememiş insan hayata 1-0 yenik devam eden insandır.

İzlemedim, aklımın arkalarında bir yerinde duruyor. Birgün izlerim.

Aha işte mağara adamı.
Ben dizi izlemeyen bi insanım. Her diziyi izleyip de bunu izlelememezlik yapmış da değilim. Herkes izliyor diye de izlemek zorunda hissetmiyorum insanlar gibi. Ha, yabancı düşmanlığı falan da yok, aksine Türk işi düşmanıyım ben.

Bu sadece dizi değil başka bir şey kelimeler yeterli olmaz anlatmaya.

Muhtemelen Lost, Prison Break, Dexter gibi diğer büyük dizileri de izlememiş insandır. Hatta Game of Thrones bile izlemiyor olabilir.

izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum çok mu önemliydi

pek bir şey kaybetmemiş insandır
imdbde bd'e yakın dizilere (got,sopranos,sherlock vb.) pek de abartılacak yanı yoktur