'Hakim' Final Yapıyor! Dizide Şok Ayrılık! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,019
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ATV'nin izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Hakim' final yapıyor!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in uyarladığı, başrollerini; Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur ile Uğur Yücel'in paylaştığı dizi 10. bölümünde ekran macerasını sonlandırıyor.

Öte yandan bu akşam yayınlanacak olan bölümde Cevdet karakterine hayat veren Uğur Yücel'in de diziye veda edeceği öğrenildi.

Hakim, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Kadroya gerçekten çok yazık oldu, bu dizi ani bir şekilde başlamasaydı da keşke yeni sezona ertelenseydi. Yeni sezonda eminim çok rahat zirveye bile oynayabilirdi. Gerçi dizinin senaryosuna dair çok eleştiri okudum, o konularda düzenlemelere gidilebilirdi. Ne diyelim, tüm ekibin yolu açık olsun...

Orijinali kadar sürmüş oldu en azından. Gerçi onun da 2. sezonu gelecekmiş ama neyse.
Maalesef o kadar ruhsuz ve ağır tempolu bir diziydi ki akıbeti şaşırtmadı. Zaten 6 hafta boyunca peş peşe reyting kaybetmesi de bunun göstergesi oldu. İyi kadro toplamanın marifet olmadığını anlamak için daha kaç tane iddialı işin patlaması gerekiyor..

Hayır oynamazdı çünkü senaryo sorunluydu. İyi iş nisan ayında bile zirveye oynayabilir mesela geçen sene Camdaki Kız'la olduğu gibi. Aşırı sıkıcı ve boğuk bir diziydi er geç bu akıbeti yaşardı.

Reactions: Yiğitt
Türkiye’mizde tutmayacağı 183838484 kilometre öteden belli olan diziler yapmaktan vazgeçin artık…

Reactions: NES
Proje çok hızlı gelişti ve ekranlara geldi, belki de bu hızla senaryo pek istenilene ulaşamadı. O da olabilir. Yani ertelenseydi belki farklı şekilde istenileni verebilirdi...

Sezon sonunda başlaması büyük talihsizlik oldu. Erdal Beşikçioğlunu da artık tamamen dijitalde görmek istiyorum.

En çok Ebru Özkan için üzüldüm.

Bir daha kanalı ATV olan bir proje ile çalışmaz umarım.

Diziyi izliyorum ama hiç heycanlı değil. Zaten Erdal'ın projeleriinin reytingi hakkında @Aserat 'le konusmuştuk (yanlış oolmasın)
O yuzden reytingten pek umutlu değildim. Kalite iş oldugu için izliyorum

Orjinallerinin ikinci sezonları çıkmış bile.Çok daha mafyatik ve aksiyonlu görunuyor fragmanları. (Atv platform acarsa belki 2.sezonu çekerler
)

Neyse en önemlisi ❗❗❗❗atv ve Tims'e sesleniyorum. Ebru Özkan'ı, Vahide Perçin'in dizisine alın lütfen!!!!

Reactions: Aserat