Hakan Yılmaz Bıyıklarını Kesecek Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kalabalık arkadaş grubuyla yemek yiyip, sohbet eden Yılmaz, bıyıklarını 6 Haziran itibarıyla keseceğini söyledi. Oyuncu, 'Avrupa Yakası'ndan sonra imajım böyle kaldı. Şu anda Aslıhan Gürbüz ile başrolü paylaştığım Yahşi Cazibe'nin son bulmasıyla bıyıklarımı kesmeyi planlıyorum' dedi.

Kadınların komik erkeklerden hoşlanıyor olmasının uydurma olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz, 'O kimin uydurması bilmem ama her dakika komiklik yapan bir adam çekilmez' şeklinde konuştu.

hakan1jpg-025759388.jpg

Hakan Yılmaz'ın bıyıklarını kesmesinden ziyade Yahşi Cazibe'nin biteceği haberi önemli burada kanımca. :)

Dün Ali Gündoğdu'yu yani Süreç Film'in yapımcısını dinledim, diziyi mayıs sonu ratinglerine göre devam ettireceğiz ya da bitireceğiz dedi. Yani Hakan Yılmaz böyle kalabilir. :D

Dün Ali Gündoğdu'yu yani Süreç Film'in yapımcısını dinledim, diziyi mayıs sonu ratinglerine göre devam ettireceğiz ya da bitireceğiz dedi. Yani Hakan Yılmaz böyle kalabilir. :D

Hakan Yılmaz reytinglerin kötü geleceğine inanmış demek ki :):)

Başka önemli bir şey söyledi mi Ali Gündoğdu ? :)

Hakan Yılmaz reytinglerin kötü geleceğine inanmış demek ki :):)

Başka önemli bir şey söyledi mi Ali Gündoğdu ? :)

Reyting şirketinin olmamasına üzüldüğünü söyledi, Uçurum'un reytingsiz dönemde yayında olmasını talihsizlik olarak değerlendiriyormuş, SBT'yi de kale almıyormuş. :)

Başka pek önemli bir şey hatırlamıyorum, birkaç magazinsel olay vardı, benim pek dikkatimi çekmedi.

Biterse hiç şaşırmamak lazım. Çünkü en büyük kozunu oynamıştı geçenlerde :)

Niye Yahşi Cazibe bitecek diye açılmadı ki başlık arattım bulamadım açtım konuyu:( :D

Bence bitmeli Yahşi Cazibe bu yıl. Tadında bırakmayı bilmek gerek. Gerçi bence tadı çoktan kaçtı ama bir sezon daha uzarsa iyice kaçar. :)

Bu arada bir şey daha hatırladım, dün akşamki konuşmada şu da söylendi : Türk'ün Uzayla İmtihanı'nın farklı bir iş olduğu için çok daha fazla reyting almasını umuyorlarmış, şaşırmışlar duruma.

Bence şu an bile yüksek fazlasıyla. :D

yahşi cazibe bitmeli bencede artık yeter... bıyıklara gelince bıyıklı yada bıyıksız çokda umrumda değil hakan yılmaz.. ama dedği lafa katılıyorum kadınlar komik erkekleri sever lafı bir yere kadar her dakikada komiklik yapılmazki:))