Hakan Ural ''Kehribar'' Dizisinde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Hakan Ural ''Kehribar'' Dizisinde!

ATV'nin sevilen dizisi ''Kehribar''a yeni bir isim katıldı!

Başrollerinde Gürkan Uygun, Ayça Varlıer, Necip Memili ve Özge Özder'in bulunduğu, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Son olarak ''Araf Zamanı'' dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Hakan Ural, cuma günü yayınlanacak 8. bölümle birlikte diziye dahil olacak.

''Kehribar'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'da ATV'de!
Orijinal formatta oku

Azıcık tempo düşür @Yiğitt

Takviyenin etkisi olacağını sanmıyorum maalesef.

Oğuz Doğu karakterini canlandıracak sanırım role uygun bir isim olmuş mafyavari bir tip var kendisine.

Hiç bir dizisini izlemedim, zaten uzun yıllardır ekranlarda yokmuş. Aslında yüzü de hiç yabancı gelmiyor bana ama tanımam imkansız.

Hayırlı olsun diziye.

Hiç bir dizisini izlemedim, zaten uzun yıllardır ekranlarda yokmuş. Aslında yüzü de hiç yabancı gelmiyor bana ama tanımam imkansız.

Hayırlı olsun diziye.
petek dinçözün bir yıldız tutuldu dizisi vardı eskiden hakan beyi ordan gözün kesiyor olabilir

petek dinçözün bir yıldız tutuldu dizisi vardı eskiden hakan beyi ordan gözün kesiyor olabilir
Öyle bir diziyi hatırlamıyorum bile, hem öyle olsa bile yıllar değiştirmiştir adamı yine tanımam imkansız.

Ya da birisine benzetiyorum.

araf zamanı ve kod adı: koz'da oyunculuğu iyiydi,bide sürekli fenerbahçe tv'de görüyordum,dizi adına hayırlısı
bakalım bir katkısı olacak mı

Orhan'ın yeni düşmanı olacak, merakla bekliyoruz

Keşke Vadiye gelseydi [emoji17] son zamanlarda Vadide görmek istediğim nadir oyunculardandı.

diziye etki yaparmı bilinmez ama bekleyip izlemek lazım önce