'Hakan: Muhafız'dan Büyük Başarı!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059

Netflix, ABD'de en çok izlenen dili İngilizce olmayan yapımları açıkladı. Liste, platformdaki ilk 4 haftasında diziden veya filmden en az iki dakika izleyen Amerika izleyicisinden oluşuyor.

Netflix Türkiye'nin ilk orijinal dizisi olan, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ile Okan Yalabık'ın yer aldığı ve geçtiğimiz aylarda final sezonuyla ekrana gelen Hakan: Muhafız (The Protector), ABD'de dili İngilizce olmayan en çok izlenen diziler arasında 10. sırada yer aldı. Diziler kategorisinde zirvede geçtiğimiz aylarda ilk sezonuyla ekrana gelen Barbarians (Almanya) yer alırken, onu The Rain (Danimarka) ve Dark (Almanya) dizileri takip etti.

Netflix'in ABD'de en çok izlenen uluslararası dizileri
1. “Barbarians” (Almanya)
2. “The Rain” (Danimarka)
3. “Dark” (Almanya)
4. “Money Heist” (İspanya)
5. “Dark Desire” (Meksika)
6. “Ragnarok” (Norveç)
7. “Always a Witch” (Kolombiya)
8. “To the Lake” (Rusya)
9. “The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of the Gods” (Japonya)
10. “The Protector” (Türkiye)

Filmlerde ise zirvede İspanya yapımı The Platform bulunurken, Fransa yapımı olan Lost Bullet ve Rogue City filmleri ikinci ve üçüncü sırada onu takip ediyor.

Netflix'in ABD'de en çok izlenen uluslararası filmleri

1. “The Platform” (İspanya)
2. “Lost Bullet” (Fransa)
3. “Rogue City” (Fransa)
4. “#Alive” (Güney Kore)
5. “Ip Man 4: The Finale” (Hong Kong)
6. “Kidnapping Stella” (Almanya)
7. “Cuties” (Fransa)
8. “The Crew” (Fransa)
9. “The Paramedic” (İspanya)
10. “Freaks: You’re One of Us” (Almanya)

Kaynak: Ranini.tv

Hak ediyor tebrikler. The Gift için de aynısını bekliyorum. Her dijital dizi milyonları bulur demiştim.

Reactions: ömer karataş
Hak ediyordu çok güzel diziydi Çağatayı ve tüm ekibi tebrik ediyorum

Kendi ülkesinde gömülmeye doyulamayan iş Amerika’da ilk 10’a girmiş.
Tebrikler.
Ben eksiklerine rağmen sabırla, bir yandan da keyifle izledim 4 sezonu da.

Ben bu başarıyı Atiye’den beklerdim.

Kendi ülkesinde gömülmeye doyulamayan iş Amerika’da ilk 10’a girmiş.
Tebrikler.
Ben eksiklerine rağmen sabırla, bir yandan da keyifle izledim 4 sezonu da.

Ben bu başarıyı Atiye’den beklerdim.
Ondan da gelir bence böyle bir haber. Tüm sesonları yayınlanınca.

Reactions: Özgür
Ondan da gelir bence böyle bir haber. Tüm sesonları yayınlanınca.
İlk sezonu çok ses getirmişti ve Hakan’dan daha büyük bir ilgi görmüştü o yüzden kesin listede yer alır diyordum ama dediğin gibi ondan da gelebilir.

İnsanlar bu dizinin 4 sezon sürmesi nedeniyle saç baş yoluyordu ama Netflix'in bir bildiği varmış demek ki.

İlk sezonu çok ses getirmişti ve Hakan’dan daha büyük bir ilgi görmüştü o yüzden kesin listede yer alır diyordum ama dediğin gibi ondan da gelebilir.
2.sezon en çok izlenen tüm diziler arasından 10 a girmişti. Neye göre hesapladılar bende anlamadım.

İki bölüm izlemiştim hatta 2.bölüme bile tam dayanamadım diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun ilginç geldi bana.