Haftanın Sahnesi | Oya'dan Şok İtiraf (13. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Ufak Tefek Cinayetler'in 13. bölümüne Oya ve Serhan'ın sera buluşması damgasını vurdu. Serhan'ı reddeden Oya sonunda ona aşık olduğunu itiraf etti. İşte o anlar:

Gerçekten şok bi sahneydi ben Oyadan bu itirafı beklemiyordum valla:D

Hiç güzel bir sahne değildi. O aşklarını dışarıya yansıtmıyorlar açıkçası. Zaten yakışmıyorlar da.. Insan kendine zıt bir karaktere aşık olur. Bu ikisi birbirine benzeyen karakterler ki evlenirlersede Serhan'ın sonunun Mehmet gibi olacağını düşünüyorum. Mantıksız yani..

Kesinlikle Merve ve Serhan olmalı.

Bence haftanın sahnesi Oya ve Merve'nin yüzleştiği sahneydi, baya güzeldi orası. :Z Bu sahne de güzeldi tabi, şu olay ortaya çıksa da Merve vursa hepsini. :A

Pek ilgimi çekmedi açıkçası bunların tantanası sıkıcı olmaya başladı dengesizler

Bence artık insanlar sıkıldı 13 bölüm oldu öpüşme bile olmadı aralarında. Giriş oldu gelişme olmuyor bu ikilide? Senarist direk sonuca atlamak istiyor sanki. :) @serhatt @Ahmed

Harika bir bölumdü :Z
Bana bu diziye kazandırdığın için teşekkürler @Aserat :bhr:

Bence artık insanlar sıkıldı 13 bölüm oldu öpüşme bile olmadı aralarında. Giriş oldu gelişme olmuyor bu ikilide? Senarist direk sonuca atlamak istiyor sanki. :) @serhatt @Ahmed
Doğru demişsin ,bende dahil izleyenler bişeyler görmek istiyolar,heyecanlandırıcı şeyler.Bunların ki laftan ibaret mı mıy mıy.