diyorum işte çok değişken biribeyazsoy'un senle bir sorunu yok ki bence engellemeyi kaldır artık konuşun.Senin hakkında da iyi şeyler söyledi hatta.
böyle iyi engelli kalsın
diyorum işte çok değişken biribeyazsoy'un senle bir sorunu yok ki bence engellemeyi kaldır artık konuşun.Senin hakkında da iyi şeyler söyledi hatta.
3ngel kalktı farkında değilsin))diyorum işte çok değişken biri
böyle iyi engelli kalsın
Ben @beyazsoy a katılıyorum valla. Kiralık Aşk tıpatıp benziyor Kiraz Mevsimine bence.diyorum işte çok değişken biri
böyle iyi engelli kalsın
oyuncu derken onu bile yanlış anlamış oyuncunun karaktere bürünmesinden bahsediyorum aradaBen @beyazsoy a katılıyorum valla. Kiralık Aşk tıpatıp benziyor Kiraz Mevsimine bence.
Sana cevap veriş bu arada.
''Ohb senaryo bitmedi ki daha yeni başlıyor o hayat benim tam takip etmedim den bahar kendi hayatının çalındığını yeni anladı bu dizisinin ismini de veren asıl konusu . Simdi bu konu biterse hikaye biter.
Kiralık aşk tamamen kiraz mevsimin kopyası hatta kiraz mevsimindeki gayi bile adamlar kopyaladilar)))
Oyuncu için kimse dizi izlemez izlese kivancin dizisi izlenirdi. Kırgın çiçeklerde kim var da millet izliyor''
Sen şu engeli kaldır ciddiyim.oyuncu derken onu bile yanlış anlamış oyuncunun karaktere bürünmesinden bahsediyorum aradaayrıca koriş ka konuşuldu mu o karakter kiralık aşkta 120 dk nin 20 dk si koriş son haftalarda sinandan yaseminden çok sahnesi var defne ile ömerden sonra en çok sahnesi olan kişi
ohb de senaryo bnm için bitti ezgi asaroğlu ve keremcem de intikam alırken izleyiciye geçirebilecekleri hırs, güç yok bence oyunculuk olarak
forumda başka hangi nedenden dolayı engellerim ki birini ben sporla siyasetle ilgim yok zatenSen şu engeli kaldır ciddiyim.Aranızda sorun yok alt tarafı diziler yüzünden böyle engel filan çok saçma bence.
Kaldır o zaman.forumda başka hangi nedenden dolayı engellerim ki birini ben sporla siyasetle ilgim yok zaten
engel iyidir takasla beyazsoyo engelledim kafam rahat bir ara maskeli totoşunu da engellemiştim düzeldi ama sonradan kaldırdım engeliKaldır o zaman.Ayy sende destere gibi inatçı çıktın oda protesto yapıyor 1.5 yıldır.
Oyuncukukla karakter analizini karıştıran sensin )))) karakter analizi de senaryonun parçası karakter gücünü senayodaki olaylardan alır. Kendine göre element uyduruyorsun)))oyuncu derken onu bile yanlış anlamış oyuncunun karaktere bürünmesinden bahsediyorum aradaayrıca koriş ka konuşuldu mu o karakter kiralık aşkta 120 dk nin 20 dk si koriş son haftalarda sinandan yaseminden çok sahnesi var defne ile ömerden sonra en çok sahnesi olan kişi
ohb de senaryo bnm için bitti ezgi asaroğlu ve keremcem de intikam alırken izleyiciye geçirebilecekleri hırs, güç yok bence oyunculuk olarak
Diziden dolayı değil diriliş 5 hafta patlar dedi dizi patladı ama Emre'nin yüzünde patladı ona bozuldu)))Sen şu engeli kaldır ciddiyim.Aranızda sorun yok alt tarafı diziler yüzünden böyle engel filan çok saçma bence.
Evet onu hiç sorma ya.Diziden dolayı değil diriliş 5 hafta patlar dedi dizi patladı ama Emre'nin yüzünde patladı ona bozuldu)))
hahahaDiziden dolayı değil diriliş 5 hafta patlar dedi dizi patladı ama Emre'nin yüzünde patladı ona bozuldu)))
çöktü çöktü sen farkında değilsinEvet onu hiç sorma ya.Dizi 5.bölümde çökecek demişti.
sen gülme totoş.sshahaha
ne alakası var senaryodaki güçleen basitinden my nin son sezonunda o ka olay oldu 50 oyuncu geld gitti merve boluğurla berrak dışında eleştirilen olmadı iş oyuncuda bitiyor senaryo istediği ka o karakteri güçlü yazsın
ayrıca reytingle senaryo-oyuncu ölçmüyorum)) yoksa kara sevdayı izlemem lazımdı direkt
,%41 çökmüş))))çöktü çöktü sen farkında değilsinteyyip amcanın politika çöktü
sen gülme totoş.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?