Haftanın Sahnesi- Koriş ve Yasemin Kavgası

diyorum işte çok değişken biri

böyle iyi engelli kalsın
Ben @beyazsoy a katılıyorum valla. Kiralık Aşk tıpatıp benziyor Kiraz Mevsimine bence.

Sana cevap veriş bu arada.

''Ohb senaryo bitmedi ki daha yeni başlıyor o hayat benim tam takip etmedim den bahar kendi hayatının çalındığını yeni anladı bu dizisinin ismini de veren asıl konusu . Simdi bu konu biterse hikaye biter.

Kiralık aşk tamamen kiraz mevsimin kopyası hatta kiraz mevsimindeki gayi bile adamlar kopyaladilar)))

Oyuncu için kimse dizi izlemez izlese kivancin dizisi izlenirdi. Kırgın çiçeklerde kim var da millet izliyor''

oyuncu derken onu bile yanlış anlamış oyuncunun karaktere bürünmesinden bahsediyorum arada
ayrıca koriş ka konuşuldu mu o karakter kiralık aşkta 120 dk nin 20 dk si koriş son haftalarda sinandan yaseminden çok sahnesi var defne ile ömerden sonra en çok sahnesi olan kişi

ohb de senaryo bnm için bitti ezgi asaroğlu ve keremcem de intikam alırken izleyiciye geçirebilecekleri hırs, güç yok bence oyunculuk olarak

Sen şu engeli kaldır ciddiyim.
Aranızda sorun yok alt tarafı diziler yüzünden böyle engel filan çok saçma bence.

Oyuncukukla karakter analizini karıştıran sensin )))) karakter analizi de senaryonun parçası karakter gücünü senayodaki olaylardan alır. Kendine göre element uyduruyorsun)))

Ohh nin reytingleri ortada asıl dizi şimdi başlıyor. Sen git taklit dizini izle))#

Sen şu engeli kaldır ciddiyim.
Aranızda sorun yok alt tarafı diziler yüzünden böyle engel filan çok saçma bence.
Diziden dolayı değil diriliş 5 hafta patlar dedi dizi patladı ama Emre'nin yüzünde patladı ona bozuldu)))

ne alakası var senaryodaki güçle
en basitinden my nin son sezonunda o ka olay oldu 50 oyuncu geld gitti merve boluğurla berrak dışında eleştirilen olmadı iş oyuncuda bitiyor senaryo istediği ka o karakteri güçlü yazsın

ayrıca reytingle senaryo-oyuncu ölçmüyorum
)) yoksa kara sevdayı izlemem lazımdı direkt

Senaryo iyiki dizi izleniyor . Reytingler senaryonun gücünü gösterir. İnsanlar annesi ile bile Konu bulamayınca sıkılıyor arkadaşıyla konuşuyor 3 saat bir diziye niye baksınlar)))

Bir lafı da düzgün anla senaryo gücüyle kastım senaryonun derinliğinde(o kişinin hikayesinden alır) senaryo iyi olup kötü oynayan kimse gormedim ben. Ha bazı oyuncular iyi senaryonun üstüne koyar

Sen muhtesemi izlediğimde eminmisin Cansu dereyi en çok eleştiren sendin ne oldu tek beraga yıktın bütün kötü oyunculuğu))) Allah bilir kaç kişi böyle eleştirildi ha burhan altıntop da vardı oda eleştirildi

la @Harunnn60 arkadaşa söyle laflarımı anlasın sonra bana anlamıyor desin my nin 4.sezonu dedim bana cansu dered iyor

senaryo derinliğine cevap veridm ben de verdiğim iki ismin de karakteri nce ince işlendi ama oyunculuk iyi olmayınca eleştirildiler
))

türkiyede her izlenen işte senaryonun iyi olmadığını bilmiyoruz en basitinden karagülde ebrunun oğlunu öğrenmesi 88-89 bölüm sürmüş
kadriye karakteri 90 bölümün 30 unda masa etrafında iyi insan olun dersi vermiş senaryo sıkıştı mı kendal 3 karısından birin dalsın olmuş dizinin reytinglerini biliyoruz
)) yıl olmuş 2015 kara sevda da hala 1970 lerden kalma konu işleniyor
halkın sevdiği klişelerle güçlü senaryolar arasında fark var ay neyse all star sonuçları açıklanici ben kaçtım konudan çüz
))