ben de forumda birkaç kişinin evini böyle basmak istiyorum bir liste yapayım;
@Çiğdem-
@mrt-06
@destere
@Aserat
@sokak sanati
@Forumdash
...
...
...
@Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @MasacRE- @xBUGRAx @ozmoturk @Dosi @S.G.A.T.
ay bu da şovunu nimetten sanıyor .ss teee 10-12 yıl önce kadir inanırın dizisi varidi 3 kızı vardı, kızalrdan biri babasının sulandığı genç kadının evini böyle basmıştı @Çiğdem- neydi gız o dizinin adı sen o zamanlar kunçun kunçun ediyorsundur kadir dedeyeYine Asla Vazgeçmem'den alıntı.![]()
bence @Çiğdem- önce onları sonra seni doğrar o bıçakla ; öyle sıska olduğuna bakma kıskançlık krizine girince öküz gücü geliyor hogathayasen otur oturduğun yerdefazilet teyze bıçağını ece ya da hazana versin onlar bassın evimi
![]()
sen otur oturduğun yerdefazilet teyze bıçağını ece ya da hazana versin onlar bassın evimi
![]()
Yine Asla Vazgeçmem'den alıntı.![]()
ilk sırada top 3 de biz varız en çok bizi seviyormuş duygulandım vllaben de forumda birkaç kişinin evini böyle basmak istiyorum bir liste yapayım;
@Çiğdem-
@mrt-06
@destere
@Aserat
@sokak sanati
@Forumdash
...
...
...
@Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @MasacRE- @xBUGRAx @ozmoturk @Dosi @S.G.A.T.
Bana kıyamıyamıyorilk sırada top 3 de biz varız en çok bizi seviyormuş duygulandım vlla@destere @mrt-06
Sona yazdıkları @Aserat @Forumdash @sokak sanati da sevmediği top 3 de![]()
![]()
![]()