Haftanın Filmleri (26 Ekim 2012 - 01 Kasım 2012)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,983
Puanı
1,061
gergedan-mevsimi_5275589.jpg
[h=2]Gergedan Mevsimi[/h] İran'da şahın devrilmesiyle başlayan İslami rejim devriminin hemen öncesinde geçen hikaye bu politik değişimler ekseninde sancılı bir aşk öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

[h=2]Bulut Atlası[/h] 1850'de Pasifik Okyanusu'nu geçmekte olan isteksiz bir gezgin, iki savaş arasında kalan Belçika'da yaşayan, istikrarsız bir geçim kaynağı olan bir besteci, Vali Reagan'ın yönettiği California'da yaşayan yüce gönüllü bir gazeteci, yeraltı dünyasındaki alacaklılarından kaçan işe yaramaz bir yayıncı, ölüm hücresinde genetik olarak değiştirilmiş bir servis elemanı ve bilim ile medeniyetin çöküşüne tanık olan ve Pasifik Okyanusu'ndaki adaların birinde yaşayan Zachry. Cloud Atlas'ın anlatıcıları tarih koridorunda birbirlerinin sesinin yankısını duyuyorlar ve kaderleri bir şekilde mutlaka değişiyor.David Mitchell büyüleyici üçüncü romanında insanoğlunun tehlikeli güç arzusuna dair düşünme fırsatı sunmak adına dil, tür ve zaman sınırlarını tamamen kaldırıyor.

[h=2]Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde[/h] İÖ 50 yılı Sezar savaşa susamış , mükemmel lejyon ordusuyla dünyanın sınırlarındaki adayı Britanya'yı (Bretagne ) fethetmeye karar verir. Zafer çabuk alınmıştır fakat küçük bir Britanya köyü onlara direnir. Britanya'nın kraliçesi Cordelia en sadık çalışanı Jolitorax'ı Romalılara karşı direnişleriyle ünlü başka bir küçük köyün yakınlarına Gaule'den yardım istemeye gönderir,
Gaulois köyünde Astérix ve Obélix oldukça meşguldür. Şef , yeğeni Goudurix'i onlara emanet etmiştir. Jolitorax yardım istemeye geldiğinde, ona büyülü iksirden bir ton emanet etmeye karar verirler ve yanında da Asterix ve Obelix'i gönderirler tabii eğitimini tamamlaması için iyi bir fırsat yakalayan Goudurix de onlarla gidecektir. Ama hiçbirşey planlandığı gibi gitmez...

Sinemada film izlemeyi hiç ama hiç sevmem ama Cloud Atlas'ın DVD'ye düşmesini beklemek için sabredemeyebilirim arkadaş bulursam giderim. Çok merak ediyorum filmi. :)

Son düzenleme:
Gergedan Mevsimi filmini çok merak ediyorum.

Güzel film yok diyecektim ama OzaN'ın yorumundan sonra bi merak uyandırdı Cloud Atlas. :D