Haftanın En Favori Üyesi FİNAL

?

• OsmanAslan

Oy: 1 7.7%
  • Ulvi Ç

Oy: 4 30.8%
  • Lightning Thief

Oy: 3 23.1%
  • The Killing

Oy: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Final oylamasıdır,dört arkadaşımızda eşit oy aldığından dolayı tekrar bir anket açılmıştır,tüm adaylara başarılar dileriz.

Bana oy veren veya vermeyen arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum. Sağ olun.

Ulvi Ç. dedim. 0 oyda kalacağım anlaşılan. Bana oy verenlere teşekkür ederim, diyeceğim ama oy verenleri bırak oy veren biri bile yok.
Oy vermeyenlere teşekkür edeyim, bari. Bir de bu anket ne zaman kapanacak?

Son düzenleme:
Önceki oylama da üç kişinin oyları eşitti ve ben son güne kadar düşündüm hatta 'e oy vermeyecektim,eşitlik hala bozulmamıştı bende kendi oyumla birincinin seçilmesini bu katagoride istemedim ve oyumu Lightning Thief'e verdim,şimdide Lightning Thief'e veriyorum oyumu,hem bir iddaası yok hemde kazanan belli.

Galip The Killing olacak. İlk etapta 3 oya ilk ulaşan bendim. Şimdi düştüğüm hallere bak. The Killing gibi sürekli " Ben Geniş Aile hastasıyım. " falan deseydim kesin ben birinci olurdum.

Bir kere mesajıma sinirlensen bile bu kadar kaba ve hakaret içeren bir mesaj yazman gerekir miydi bilmiyorum açıkçası. Daha kibar bir şekilde ifade edebilirdin isteğini. Ayrıca sonuna koyduğum gülücük işaretinden şaka yaptığımı anlamaman da beni şaşırttı. Senin bu dalga ve hakaret içeren kaba mesajına bu şekilde cevap vermeyi yeğledim.

Durup duruken dikkat çekmek ya da mesaj kasmak için birini konu yapmak kadar doğru bir hareketle cevapladım.

Hala anlamamışsın galiba. O mesajın sonuna gülücük işareti koyarak ciddi olmadığımı ve geyik yapmak için yazdığımı bir önceki mesajımda da ifade ettim. Ayrıca dikkat çekmek gibi bir amacım da yoktu.

İlk mesajında dalga geçtiğini anladım. Fakat böyle şeylerden hoşlanmadığımı artık anlamışsındır umarım (?!).

Ortam yine gereksiz gerilmiş
Biriniz barut diğeriniz ateş bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...