Haftanın En İyi Moderatörü Kim ?

Haftanın En İyi Moderatörü Kim ? oyunu kullan

• Berk

Oy: 0 0.0%
  • cevaa

Oy: 2 20.0%
  • emreemreu

Oy: 1 10.0%
  • Fks14

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Ankette kendinize oy vermeniz yasaktır.
Lütfen başka adaylara oy veriniz.
Anketler Yöneticiler Tarafından takip edilmektedir,herhangi bir illegal yolla verilen oylar geçersiz sayılır oyu veren kişi tespit edilip forum ile ilişkisi kesilir.
Herkese Başarılar.

Berk kim oluyor? Hiç aktif olmayan biri galiba. Tanımıyorum. Bir kez bile görmedim. Bence Fks14 oldukça aktifti.

Eski bir yöneticimiz,şuan aktif değil,moderatörlüğü devam ettiğinden dolayı ankete katıldı

Aktif değil derken? Ne işi var. Bıraktı mı siteyi? Onun yerine neden yeni bir mod seçilmiyor?

Bu bir anket olduğu için gündemini fazla değiştirmek doğru olmaz özel mesajla iletişime geçelim size ordan anlatayım.

Berk ortalarda gözükmüyor, moderatörlükten düşecek bu gidişle

Fks14 ve cevaa bu haftanın en iyileriydi. Bir adım önde olan Fks14 bana göre...

En iyi mod benim. Şaka şaka ben daha mod bile değilim. Bence en iyi mod Berk haricinde hepsi benim gözümde eşit. Onun için oy vermiyorum. Sadece emreemreu biraz daha fazla aktif olursu daha iyi olur. Önceden daha fazla aktifti. Cevaa yeni şarkılar paylaşıyor. İyi de yapıyor. Konu açma ve yorumlar da başarılı. Fks14 ise güzel ve başarılı konular açıyor iyi yorumlar da yapıyor. Emreemreu'da iyi konular açıyor yorumlarıda iyi sadece dediğim gibi eskisi gibi daha fazla aktif olması gerekli.

beni seven sevmeyen herkese teşekkür ederim ama bu aralar Tv bölümünden daha çok Her Telden bölümünü aktifleştireyim dedim...

adminim gelecek hafta gözüne gireceğim...

bu aralar sınavlar olduğundan neredeyse hiç giremiyorum foruma ama inşallah haziranın 8indensonra girerim sınavlar iyi gelirse
cevaanın mesaj sayısından baya bir aktif olduğu belli o yüzden oyum cevaa ya

benimde haftaya başlıyacak sınavlar haftaya pek aktif olamıyacağım çarşambadan sonra

Bana oy attiklari icin herkese tesekkür ederim, herzaman elimden geleni yapiyorum... ve bunun karsiligini almakta beni cok sevindirdi..
Tesekkürler...

Cevaa ve emreemreu'de bu hafta cok aktiftiler, sizede tesekkür ediyorum bu forumdaki aktifliginize
..

Fks14 teşekkürler.

saol kardeş...

Oylamada süre sınırı yok galiba
Cevaa atağa geçmiş. Her an 1. olabilir. Özellikle son 2 gündür biz üyeleri mutlu etti açtığı konularda. Teşekkür ederiz cevaa. Bu arada gerçek adın ne idi? Sana cevaa diye hitap etmekten sıkıldım.

Bana göre banel işlerde boy göstermeyen kimse ''en''dir. Fakat bu moderatörler için bu hafta en iyi işi cevaa ve Fks14 yaptı. Yine de çok az bir farkla Fks14'ün daha yararlı işler yaptığını düşünüyorum.

gerçek adım Metin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...