Haftanın En İyi Moderatörü Kim? ANKET!

?

• cevaa

Oy: 6 33.3%
  • emreemreu

Oy: 5 27.8%
  • Fks14

Oy: 7 38.9%
  • SagoLera

Oy: 0 0.0%
  • Berk

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Kurallarımız aynıdır,oylarınızı bekliyoruz.

Fks14 çok aktifti. Oyum ona. Berk siteye girmediği için yorum yapamayacağım.

görevi bırakmak istediğimden lütfen bana oy vermeyin

Ne oldu ki? Niye bırakmak istiyorsun görevi? Özel meseleyse söylemeyebilirsin tabii ki. Ben karışmayayım. Spor bölümüne hayat vermiştin oysa ki. Tabii özel bir meseleyse karışamam ama bence çok iyi bir moderatörsün.

Fazla aktif değil ama oyum Emreemreu'ya nasıl olsa Fks14 yine 1.olacak bari emremreu'nun da oyu olsun...

Fazla aktif değil ama oyum Emreemreu'ya nasıl olsa Fks14 yine 1.olacak bari emremreu'nun da oyu olsun...

Nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri,anket daha yeni açıldı ve oy kullananların daha çeyreği bile oyunu kullanmadı!

Fks14 yine 1. olmaya en yakın isim gibi görünüyor. Ama daha hiçbir şey belli olmaz. Ayrıca bu oylamaya dahil olan moderatörlerimizin hepsi moderatörlük görevlerini çok iyi yerine getirmektedirler.

Arkadaslar benim 1.olmam hic önemli degil, hakeden kazansin

Sağol adminim oyunu bana verdiğin için ama bende OsmanAslan gibi Fks14'ü birinciliğe daha yakın görüyorum...

cevaa hepimiz bu hafta elimizden geleni yaptik, ben birinci olsam olmasim benim icin önemi yok sadece yaptigimiz seylerin dogru ve iyi olmasi ve biz bunu forumumuz icin yapiyoruz

Sağol oy verdiğin için.
Oy veren vermeyen herkese teşekkürler.
Ben oy kullanmayacağım. Kendimin olduğu ankette oy kullanmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...