Haftanın En Çok Haber Alan Dizileri

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,178
Puanı
859
Konum
Türkiye
Ezel Muhteşem yüzyıl'ın tahtını salladı

20-26 Haziran haftasında ekranın en çok reklam alan dizisi hangisi oldu?





Medya Takip Merkezi (MTM)?nin, Meyaloji.net için hazırladığı, haftanın en çok reklam alan, en çok izlenen ve en çok haber olan yerli dizileri araştırması sonuçlandı. Rapora göre, 20-26 Haziran haftasının en çok reklam alan dizisi, önceki haftalarla benzer bir performans gösteren Fox?un dizisi Deniz Yıldızı oldu. Hafta boyunca toplam 5 yeni bölümle izleyici karşısına çıkan yapım, reklamverinin ilk tercihi oldu.

Reklamverenin bir diğer öncelikli tercihi, yine Fox TV?de ekrana gelen ve geçtiğimiz hafta 5 yeni 2 tekrar olmak üzere toplan 7 bölümle ekranda boy gösteren Dinle Sevgili adlı dizi oldu. Sezon boyunca ekranda kalan popüler dizilerin sezon finali yapmasıyla harekete geçen reklamveren, gözünü yeni yapımlara çevirdi.

Yaptığı sezon finaliyle adından sıkça söz ettiren Adını Feriha Koydum adlı dizi ise en çok reklam alan üçüncü yerli dizi oldu.

Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Papatyam, Geniş Aile adlı yerli diziler de sezon finalleri ile en çok reklam alan diziler arasında yerlerini aldılar.

Reklamverenin, Ezel dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan final bölümüne gösterdiği ilgi de araştırmanın dikkat çekici detaylarından biriydi. Zira Ezel, önceki haftanın ilk 10 listesinde yer bulamamıştı.

Araştırmanın bir diğer dikkat çekici detayı ise Arka Sokaklar, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerinin sezon finali, Gönülçelen dizisinin ise final yapmasına rağmen, en çok reklam alan yerli diziler listesinde ilk on arasında yer alamaması oldu.

Basın haftalar sonra en çok Ezel?i haber yaptı?
Yerli dizilerin gazete ve dergilerdeki haber sonuçlarına bakıldığında ise basında en çok haber olan yerli dizi, önceki haftalardan farklı olarak Ezel oldu. Gizemli bir final ile ekran veda eden Ezel, hafta boyunca basından büyük bir ilgi gördü. Haber ve köşe yazılarında sıkça bahsi geçen dizi, final bölümü ile haftanın en çok konuşulan dizisi oldu. Böylece Ezel, haftalardır ilk sırada yer alan Muhteşem Yüzyıl?ı da tahtından etti. En çok haber olan diğer diziler ise Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Yahşi Cazibe, Gönülçelen olarak sıralandı.

















i.php


 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Haa tamam, ben de benimle ilgili oldugunu sandim. Sorun yok :D
 

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,178
Puanı
859
Konum
Türkiye
yok seninle ilgili sorunum yok şu aralar the killing e var :) osmanaslan düzeltmeye çalışıyoruz son durum bu :)
 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Tamam. Oralar beni ilgilendirmiyor.. :) söylemene gerek yoktu