Haftanın En Çok İzlenen Dizileri | 14-20 Eylül 2020

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,637
Puanı
1,061

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu.

Total'de 'Bir Zamanlar Çukurova', AB'de 'Kırmızı Oda', ABC1'de 'Sen Çal Kapımı' zirvede!

Zirve üç dizi arasında bölünürken reyting rekortmeni dizi 'Mucize Doktor' Total ve ABC1'de 3, AB'de 2. sırada yer alarak yeni sezona giriş yaptı. 'Çukur' tüm kategorilerde ilk 5'te yer almayı başarırken Show TV'nin diğer dizisi 'Arıza'nın 2. bölümüyle büyük çıkış yapması da dikkat çekiyor.

İşte haftanın en çok izlenenleri:

TOTAL
1Bir Zamanlar Çukurova (Yeni Sezon)ATVPerşembe7.97
2Sen Çal KapımıFOXÇarşamba7.92
3Mucize Doktor (Yeni Sezon)FOXPerşembe7.61
4Kırmızı OdaTV8Cuma6.75
5ÇukurShow TVPazartesi6.51
6Kuzey Yıldızı: İlk AşkShow TVCumartesi5.22
7ArızaShow TVPazar5.20
8Arka Sokaklar (Yeni Sezon)Kanal DCuma5.18
9Yasak ElmaFOXPazartesi5.16
10Sefirin KızıStar TVPazartesi5.00

AB
1Kırmızı OdaTV8Cuma9.03
2Mucize Doktor (Yeni Sezon)FOXPerşembe7.82
3Sen Çal KapımıFOXÇarşamba7.68
4Bir Zamanlar Çukurova (Yeni Sezon)ATVPerşembe6.90
5ÇukurShow TVPazartesi6.45
6ArızaShow TVPazar5.62
7Menajerimi AraStar TVSalı4.75
8Sefirin KızıStar TVPazartesi4.71
9HekimoğluKanal DSalı4.67
10Masumlar Apartmanı (Yeni Dizi)TRT 1Salı4.55

ABC1
1Sen Çal KapımıFOXÇarşamba9.75
2Kırmızı OdaTV8Cuma8.98
3Mucize Doktor (Yeni Sezon)FOXPerşembe8.10
4ÇukurShow TVPazartesi7.70
5Bir Zamanlar Çukurova (Yeni Sezon)ATVPerşembe7.48
6Yasak ElmaFOXPazartesi5.61
7ArızaShow TVPazar5.42
8Sefirin KızıStar TVPazartesi5.03
9Menajerimi AraStar TVSalı4.93
10Ramo (Yeni Sezon)Show TVCuma4.37

Bir Zamanlar Çukurova

Yasak Elma AB'de de oranlarını yükseltecektir.
Arıza
Masumlar Apartmanı tebrikler 🤗

@Aserat Ramo yeni dizi?

Reactions: Angelica and Aserat
Tebrikler Kırmızı Oda, Çukurova ve Mucize Doktor. Zira zirvedeki diğer dizi boşluktan yüksek reyting aldığı için ortada bir başarı göremiyorum buna rağmen sürekli pompalanması da sıktı.

Reactions: 12.Adam
Ramo haftaya yükselişe geçecektir BZÇ ya aşırı şaşırdım

Tebrikler Kırmızı Oda, Çukurova ve Mucize Doktor. Zira zirvedeki diğer dizi boşluktan yüksek reyting aldığı için ortada bir başarı göremiyorum buna rağmen sürekli pompalanması da sıktı.
AĞLA.

SÇK boşlukta mı yüksek alıyor?
Karşısında her günün lideri Masterchef var. Yazın yayınlanan tüm diziler, yeni sezona başlayan çoğu dizi Masterchef’in gerisinde kalırken SÇK’nın zirvede olması bence büyük başarı. Diğer yaz dizileri de yüksek alsaydı boşluk derdim ama öyle değil.

Bütün dizilere tebrikler özellikle de günleri dolu olmasına rağmen iyi işler çıkaran Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda'ya tabi Menajerimi Ara biraz yükselse mükemmel olur.

Masterchef her gün var açıkçası diziler gelince çarşamba günü Sen Çal Kapımı düşer. Haftanın şu an en boş günü

Reactions: Aserat
Masterchef her gün var açıkçası diziler gelince çarşamba günü Sen Çal Kapımı düşer. Haftanın şu an en boş günü
Elbette diğer diziler gelince düşüş yaşayacaktır. Ama bu, bir yaz dizisi olarak 9 reyting aldığı gerçeğini değiştirmiyor. Yukarıda da dediğim gibi Gençliğim Eyvah, Çatı Katı Aşk niye bu boşlukta 9 reyting alamadı da 2-3’lerde süründü?

Reactions: Gerekli24
O onların başarısızlığı ben Sen Çal Kapımı için başarısız demiyorum. Yazın en iyi çift uyumu onlara ait. Geçen sene Afili Aşk da Totalde bu oranları alıyordu ABC bu kadar olmasa da. Ancak en boş gün şu an çarşamba ve bir yaz dizisi ne kadar alırsa alsın bir yerden sonra sert düşüş yaşıyor. Fox'un da katkısı var bence. Kanal D'de olsa Sen Çal Kapımı 5lerde 6larda olacağını düşünüyorum.

Bir yerden sonra düşeceğini ben de zaten söylüyorum.
Düşmeyen romantik komedi dizisi yok zaten. Ama şuanki başarısı göz ardı edilmemeli bence. @Aserat ın derdi başka. Öğretmen’in günü tehlikeye girdi diye çekemiyor.

@Aserat kasıtlı yaptığını biliyorum
Ama ben onu öyle seviyorum gülüyorum benim dizilerime de laf atmadığı müddetçe ben gıcık değilim

Reactions: Özgür