Haftanın En Çok İzlenen 10 dizisi (26 Mart-1 Nisan)

benim 1000-2000 kişiyle ölçülmüş reytinglere inanmadığımı biliyosun bu tns de 1040 kişiyle ölçecekmiş lan türkiyede 75 milyon var öyle şey mi olur

senin iddian benim koyu kırmızı birinci olur dediğim iddiaya benziyor hiç bir delil kanıt yok ortada.. ben dedim oldu şeklinde bir söz
sbt dediniz devamlı ikinci agb de devamlı ikinci tns gelince yine hep ikincilikte olacaksınız ama kendi iddianıza göre çok izleniyorsunuz kanıt nerde yok ben dedim oldu
)

tns gelince

trt stv the end

kanald atv star show fox oooh cukkaaaa

ben sana ne diyorum 1000 kişiyle 2000 kişiyle olmaz tüm ülke ölçülsün bak bakalım noluyo

fox ve show da düşer ikisi de agb den sonra arttı shoe tüm yeni dizileri tuttu fox un günlük dizileri uçtu

fox show çöküse geçecegi kesin gibi

star atv ve özellikle kanald 3 yukarda olur

survivor birinci olamaz sbt gibi cocuk agırlıklı deneklere basvurulmassa

ÖBGZ dizisini zirveden indirebilecek bi dizi çıkacak mı acaba

ben sana ne diyorum 1000 kişiyle 2000 kişiyle olmaz tüm ülke ölçülsün bak bakalım noluyo

evet tüm ülke ölçülse koyu kırmızı birinci olur..
tüm ülke ölçülse trt deki mavi kelebekler birinci olur
tüm ülke ölçülse trt 2 deki kımıl zararlılarına yönelik haşeret proğramı birinci olur diyorum iddia ediyorum.. hadi ispatla tüm ülkeyi ölçemeyeceğine göre dediklerim doğru
)

fox show çöküse geçecegi kesin gibi

star atv ve özellikle kanald 3 yukarda olur

survivor birinci olamaz sbt gibi cocuk agırlıklı deneklere basvurulmassa

karşısında arka sokaklar var asıl çocuk denel olmazsa 2 ye katlayarak 1. olur

bizde kanıt çok sende kanıt yok paso sallıyon en çok hayran vadide en çok izlenen vadi en çok fragmanı izlenen dizi açık ara vadi en çok izdihama yol açan oyuncu necati şaşmaz anketlerde hep 1.olan yine vadi her ortamda en çok vadi hayranı var çık sokağa sor 100 kişiye 90 ı vadici anladın

ÖBGZ dizisini zirveden indirebilecek bi dizi çıkacak mı acaba

öbgz çok geniş ve renkli karakterlere sahip bir dizi geçecek dizide onun kadar halkın tüm kesimine hitap etmeli öbgz yi genci ihtiyarı ev hanımı herkes izliyor herkesi temsil eden bir karakter var dizide senaryo ne kadar bozulsada yıkılmıyor çünkü aynı gün yayınlanan diziler dar bir kitleye hitap ediyor ya gençlere ya da komediye yönelik ıvır zıvır şeyleryayınlanıyor.. o açıdan öbgz yi geçmek için öbgz nin geçen seneki temposuna başarısına renkli karakterlerine eşdeğer bir film olmalı

m.yüzyil 50 vadi 50 reyting alir fatmagül 20 reyting alir

geçen sezon reytingleriyle ilerliyo seneye dibi görür senaryo 0 bitmiş dizi.

karakterler sabit bi balıkçı öldü belirli bir süre sonra sıkmaya başlar ayrıca ilk sezon diziyi götüren osman ve caroline in rolleri azaldı dzi tns de de yükselmez

geçen sezon reytingleriyle ilerliyo seneye dibi görür senaryo 0 bitmiş dizi.

senaryo bitik bende aynı şeyi söylüyorum.. ama neden hala diğer diziler geçemiyor çünkü diğer dizlerde karakterler tek tip renk yok sadece bir kitleye hitap ediyor diğer rakip dizilerde iş olsaydı öbgz yi geçerlerdi demekki öbgz bu hasta haliyle bile rakiplerini çuvala sokacak güçte helal olsun

m.yüzyil 50 vadi 50 reyting alir fatmagül 20 reyting alir

benim ölçümlerime göre farklı çıkıyor sonuç

fatmagülün suçu ne: 85
muhteşem yüzyıl:65
öbgz:35
vadi:8

reytingler bu şekilde ..
)

tüm kesimlere hitap ettiği falan yok kadınlara hitap eden bi dizi.dediğim gibi geçen yılki reytingleriyle devam ediyo