Haftanın Üyesi Seçiyoruz [Hafta 6]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haftanın Üyesi 6.Hafta

• [E]Rcann...

Oy: 1 8.3%
  • đΓεāм˚нцη†εŖ

• KHAN18

• ramzan14

Oy: 0 0.0%
  • KoЯn

• yenialbümcü

• zekanx

• ●_cιlgιηтυяк_●

• pilli bebek

Oy: 8 66.7%
  • _KaraCellat_

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Alıntı:
Bundan böyle her Pazartesi haftanın üyesi seçilecek. Ve bu kişi anasayfada 1 hafta boyunca Haftanın Üyesi olarak gözükecek avatarıyla beraber. Her hafta 10 aday olacak ve bu adaylar hafta içinde en çok mesaj atan 10 kişi olacak. (Adminler hariç, co adminler dahil) Bir kez Haftanın üyesi olan, bir daha 1 ay sonra aday olabilecek. Böylelikle her hafta aynı kişinin Haftanın Üyesi olması engellenecek. Oylama hafta boyunca sürecek. Pazartesi günü yeni konu açıldığında bu konu kapatılacak ve haftanın üyesi anasayfaya yansıyacak.

Yeni Düzenleme:Eşitlik halinde iki aday arasında ikili oylama yapılacak ve bunun sonucu Salı günü açıklanacaktır.
NOT: KENDİNE OY KULLANMAK YASAKTIR. YASAĞA UYMAYAN DİSKALİFİYE EDİLİR OYLAMADAN.

Haftanın Üyesine 2500 rep puanı ödül.
5.hafta_ємяє1993_ arkadaşımızın üstünlüğüyle tamamlandı. 6.haftada da oylarınızı bekliyoruz.

Ben oyumu erken atarım hep.. cünkü bu hafta calıstılar bidahaki haftayı ilgilendirmez Ercan haketti diye düsünüyorum gecen haftada ona atmıstım yanlıs anlasılmasın ercan bir samimilik
ve yakınlık çercevesinde bir iliskimiz yok ... paylasımlarını beyeniyorum sadece KALIN SAĞLICAKLA...

_KaraCellat_,●_cιlgιηтυяк_●,zekanx,yenialbümcü,KoЯn,ramzan14,[E]Rcann...đΓεāм˚нцη†εŖ,
KHAN18
bAŞarılar Herkese : )))

pilli bebek dedim. İlk haftasında moral olması açısından :)

Ercan - KHAN18 diğer favorilerim... :)

Moral şampiyonluğu xD kutluyorum şimdiden benim de tercihim o yönde oldu.

pilli bebek dedim. İlk haftasında moral olması açısından :)

Ercan - KHAN18 diğer favorilerim... :)

Soruyorum sizlere bana yada diğer yeni katılan arkadaşlara böyle bir durum söz konusu mudur merak konusu !!! :D Tabiki şaka yazı şekli rengi gerek konularıyla bize renk katar.Hadi bir oyda benden gitti.Şımarmak yok ona göre :D (Latife ediyorum :A )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...