KrAlemci
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 48
- Puanı
- 169
- Web Sitesi
- www.eacakici.com
Ayrı 2'li oylama yapılması extra süre olacağından dolayı oylamanın günü sarkar ve düzeni bozulurdu. Düşünmediğim birşey değil.Günübirlik 2 Li Oylama Olması Gerekirdi Böyle Seçim Olmaz.. Bu Mantıkla Olmaz.. Geçen Hafta'ya Göre Galip Mi Belirlenirmiş..
Ayrı 2'li oylama yapılması extra süre olacağından dolayı oylamanın günü sarkar ve düzeni bozulurdu. Düşünmediğim birşey değil.
Burda başbakan değil haftanın üyesi seçiyoruz ve gayet adeletli olduğunu da düşünüyorum.En Azından Adaletli Olurdu... Tayyip Başbakan Seçildi Diye Bundan Sonraki Seçimlerde Eşitde Oy Alsa O Eski Başbakan Olduğu İçin Yine Başbakan O Olacak Diye Bi Kaide Mi Var.. Ya Bu Seçimi Yapmayacaksın Ya da Yapıyorsan Hakkını Vereceksin Geçen Hafta Çok Oy Aldı Diye Eşitlikte Onun Kazanması Gibi Bişey Ne Demokrasiyle Bağdaşır Nede Çağdaş Yönetim Anlayışıyla...
İstikrarda önemlidir. Konu sayısına bağlamak daha adaletsiz olur.
Daha iyi bir çözüm yolu bul o zaman.
Benim aklıma gelen yol bu. Eşit oy sistemi olursa yeni oylama falan zaman alır.
Tamam bundan sonra eşitlik halinde Salı'ya uzayacak oylama. (İkili oylama şeklinde)Dedim Ya O Hafta Açtığı Konu Sayısı , Mesaj Sayısı , Açtığı Konuların Türü Kıstaslar Olabilir.. En Azından Seninkinden Çok Daha Mantıklı 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?