Haftanın Üyesi Seçiyoruz [Hafta 2]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haftanın Üyesi 2.Hafta

• SiLeNce

Oy: 3 18.8%
  • [E]Rcann...

Oy: 1 6.3%
  • _KaraCellat_

• _ємяє1993_

Oy: 0 0.0%
  • đΓεāм˚нцη†εŖ

• Dяєαм

Oy: 0 0.0%
  • *■-kЯΆĻεmci-■*

• KHAN18

• ramzan14

Oy: 2 12.5%
  • ●_cιlgιηтυяк_●

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günübirlik 2 Li Oylama Olması Gerekirdi Böyle Seçim Olmaz.. Bu Mantıkla Olmaz.. Geçen Hafta'ya Göre Galip Mi Belirlenirmiş..
Ayrı 2'li oylama yapılması extra süre olacağından dolayı oylamanın günü sarkar ve düzeni bozulurdu. Düşünmediğim birşey değil.

Ayrı 2'li oylama yapılması extra süre olacağından dolayı oylamanın günü sarkar ve düzeni bozulurdu. Düşünmediğim birşey değil.

En Azından Adaletli Olurdu... Tayyip Başbakan Seçildi Diye Bundan Sonraki Seçimlerde Eşitde Oy Alsa O Eski Başbakan Olduğu İçin Yine Başbakan O Olacak Diye Bi Kaide Mi Var.. Ya Bu Seçimi Yapmayacaksın Ya da Yapıyorsan Hakkını Vereceksin Geçen Hafta Çok Oy Aldı Diye Eşitlikte Onun Kazanması Gibi Bişey Ne Demokrasiyle Bağdaşır Nede Çağdaş Yönetim Anlayışıyla...

Burda başbakan değil haftanın üyesi seçiyoruz ve gayet adeletli olduğunu da düşünüyorum.

Hiçbir Hafta Diğer Haftayı Bağlamaz... Deseydin Ki Bu Hafta Daha Fazla Konu Açmış Hay Hay Ama Geçen Hafta Daha Fazla Oy Aldığı İçin Seçmek Kadar Saçma Bir Fikir Olamaz..

Burak Abi bunda haklısın bende düşünmüştüm fakat diğer arkadaşlar rahatsızlık duymuyorsa sorun olmaz bence ancak dediğim gibi eşit oy alan arkadaşlar bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa şahsen benim diyeceğim birşey yok.

İstikrarda önemlidir. Konu sayısına bağlamak daha adaletsiz olur.

Hayır Sen Yılın , Ayın Değil Haftanın Üyesini Seçiyorsun.. Ve Geçen Hafta Diğer Arkadaşın Bir Probleminin Olmadığını Bilemezsin.. Geçen Hafta Bir Sorun Yaşadı Diye Bu Hafta Aynı Oyu Almasına Rağmen Yenilmesidir Asıl Adaletsizlik Olan..

Birazcık Mantıklı Düşünürsen Burda ki Mantık Hatasını Göreceksin Ama Görmemek İçin İnat Ediyorsun Ozan...

Daha iyi bir çözüm yolu bul o zaman.
Benim aklıma gelen yol bu. Eşit oy sistemi olursa yeni oylama falan zaman alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...