Ben liste yapmaya utanıyorum valla iyi cesaret etmişsinYeni hafta:
Pazartesi: Cennetin Çocukları
Salı: Bahar
Çarşamba: Can Borcu
Perşembe: Veliaht
Cuma:
Cumartesi: Aynadaki Yabancı
Pazar: Teşkilat
Daha da vakit bulursam Eşref Rüya’dan kesit, vakit bulursam Ben Leman ve denk gelirsem Arka Sokaklar belki bi de Çarpıntı
İlk kez bu kadar kalabalık listem oldu@Bully
Yeni hafta:
Cuma:
Daha da vakit bulursam Eşref Rüya’dan kesit, vakit bulursam Ben Leman ve denk gelirsem Arka Sokaklar belki bi de Çarpıntı
Okurken doydum öyle düşün doyurucu bir liste.Ben liste yapmaya utanıyorum valla iyi cesaret etmişsin
Sezona hızlı başladık, yavaşlarız umarım
Vakit bulursam dediğim kısımlardan hiç birine bulaşmayacağım. Veliahta ilgimde azaldı gibi. (@Bully evet ondan vazgeçtimYeni hafta:
Cuma:
Vakit bulursam dediklerine bulaşmazsan Sahtekarlar izleyebilirsin o zaman evetVakit bulursam dediğim kısımlardan hiç birine bulaşmayacağım. Veliahta ilgimde azaldı gibi. (@Bully evet ondan vazgeçtim)
Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle:
Çarşamba: Can Borcu (Final)
Perşembe: Sahtekarlar
Cuma:
Sahtekarlar beni sararsa devam ederim.
Şimdilik Pazartesi ve Pazar garanti gibi. Aynadaki Yabancı bir kaç bölüm sonra belli olur ne kadar takip edeceğim.
Bahar son 3 bölüm firesiz izledim. Eğer bu ayarda devam ederse izlerim. Etmezse fragman kısa videolar yeterli olur.
3-5 arası olacak haftalık dizi olayım
O günden sonra bulaşmadığıma göre izlemesemde olurmuşVakit bulursam dediklerine bulaşmazsan Sahtekarlar izleyebilirsin o zaman evet
Eşref Rüya’dan neden vazgeçtin?
En azından diziyi tanımış ve hakim olmuş oldun birazO günden sonra bulaşmadığıma göre izlemesemde olurmuşFazla dizi izlemek günlük rutinimi bozmaya başladı. O yüzden azaltmak daha iyi
Vakit bulursam dediklerine bulaşmazsan Sahtekarlar izleyebilirsin o zaman evet
Eşref Rüya’dan neden vazgeçtin?
Hangi gün? Ne oluyor ?O günden sonra bulaşmadığıma göre izlemesemde olurmuşFazla dizi izlemek günlük rutinimi bozmaya başladı. O yüzden azaltmak daha iyi
Ben Leman 1/2/3 izlendi.Pazartesi : Cennetin Çocukları
Salı : -
Çarşamba : -
Perşembe : -
Cuma : -
Cumartesi : Ben Leman
Pazar : Teşkilat/Sahtekarlar
+Çarşamba: Eşref Rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?