Haftalık ABD Reytingleri (28 Kasım - 2 Ekim)

Cw'ların diğer dizilerini koymayınca bozuldum
ilk 15 yapaydın iyiydi

Cnm şimdiden emeğine sağlık tama aradığım bi konu ama bir inceleyeyimde öyle yaparım yorumumu
Kız ana kpnusu olmadıüı için seni rahatsız ediorum başka konulardan bi daha etmem parlaklar dans ediyor showda

Flash listede

Empire göçmüş

Tomorrowlu dizi kaç almış arrowun devamıvardı

Yine de girmiyordu belki Arrow girerdi ama.
Sırf Flash girsin diye 10 değil 12 yaptım zaten.

Onu unuttum konuyu orijinal görüntüleye basıp bakabilirsin.
1.1 almış 3.33 m insan izlemiş iyi bence

hep ordan alsın tabloları bundan sonra
o kısma dikkat etmemiştim CW ler yoksa daha ne insan başka ne ister bir reyting listesinden
Şuan dizlerimi dövüyorum gelmiyorsun ki düzenli cw'yu gömmuyorsun ki düzenli, bende de hırs olmayınca Flash'ın en iyi reytingi açamadım
kriz geçirecektin @Çiğdem- foruma börekler açacaktı

Bence de iyi geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam 0.7'lere kadar düşmüştü.

Tamam haftaya TOP20 yapacağım seni kırmam.
Eline sağlık şimdiden

en iyi reytingi ben biliyorum
fallafoş 1.4 reyting süperportakal 0.6 reyting diğerleri 0.0001 le 0.04 arası reyting kapıyorlar artık heyecanı kalmadı cw reytinglerinin hiç sürpriz yok

en iyi reytingi ben biliyorum
fallafoş 1.4 reyting süperportakal 0.6 reyting diğerleri 0.0001 le 0.04 arası reyting kapıyorlar artık heyecanı kalmadı cw reytinglerinin hiç sürpriz yok
Neyseki Flash'ın hakkını yiyememişsin

Neyseki Flash'ın hakkını yiyememişsin
diğerlerindede hak yemedim süper portakal 0.6 almıyormu
sadeec 0.0004 dediklerim 0.004 tür de bir sıfırı fazla koymuşuzdur o da klavyem sürçmüştür yoksa bende yanlış olmaz

Kız ana kpnusu olmadıüı için seni rahatsız ediorum başka konulardan bi daha etmem parlaklar dans ediyor showda

Flash listede

Empire göçmüş
aaa estafurullah ne rahatsızı istediğin zaan yazabilirsin cnm 😉😉😉

ben forumdan çıktıktan sonra yazmışsın ne olduğunuda merak ettim ne vardıkı showda

The Big Bang Theory'nin hala zirvede olması harika. Bu arada 9. sezon değil 10. sezon @mrt-06

This Is Us çok iyi gidiyor. Zirveye yükselmesi olası. Empire'ı kesin geçer 1-2 haftaya.

Modern Family düşüşte olsa da hala en çok izlenenlerden. The Goldbergs de aynı şekilde.

Düzelttim.
Elime sağlık.
Bu forumda emeğe saygı yok. .ss