Hadise'nin Yeni Klip Şarkısı Belli Oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Tavsiye isimli albümüyle dinleyicilerin karşısına çıkan Hadise albümün üçüncü klibini hangi şarkıya çekeceğini açıkladı!

Daha önce kış aylarına uygun olarak slow bir parçaya klip çekeceğini açıklayan başarılı sanatçı Prenses isimli şarkısının etkisinin uzun sürmesinden dolayı bu isteğini gerçekleştiremedi. Ancak ritmi slowa yakın olan ve yaz aylarına uygun olan Yaz Günü isimli şarkısına klip çekerek bu isteğini bir nevi yerine getirmeye çalıştı. Şu sıralar Survivor All Star'ın çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nde olan başarılı sanatçı klip müjdesini instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ile takipçilerine duyurdu.

Şarkıyı dinlemek için ;

https://www.ttnetmuzik.com.tr/ss/308752/3520946

Aslında bekliyordum. Ama yinede klip önceliği Tavsiye'ye verilse daha güzel olurdu. Büyük ihtimal sırayla Yaz Günü , Tavsiye , İstisna ve Bu Aralar şeklinde bir klip sıralaması olacak. Belki Yolumun Işığı ve Tokat'a da klip için şans verilir. Ancak Çok Yaşa'nın pek bir şansı yok gibi. Sözleri çok iyi ama müziği işi bozuyor bence. Tutmayacağı kesin gibi.
Yaz Günü dinledikçe dillere dolanan bir şarkı. Klip çıktıktan 1-2 hafta sonra şarkı kendini listelerde göstermeye başlar.

Tavsiye'ye göre daha iyi parça bence. Prenses etkisi yaratmaz ama yine 30M Youtube'da izlenir.

Tavsiye'ye göre daha iyi parça bence. Prenses etkisi yaratmaz ama yine 30M Youtube'da izlenir.
Aslında bana göre albümün en iyisi Tavsiye ancak herkes sevmediği için Yaz Günü'nde karar kılınması doğru olmuş. Nerdesin Aşkım 40 M , Prenses 60 M oldu ve hala artıyor. Bakalım bu ne kadar olacak. Sevilirse 35 - 40 olur gibi. Umarım olur. Aslında bu albüm şarkı sözleri bakımından en iyi Hadise albümü. Aşk Kaç Beden Giyer albümü de güzeldi ama o albümde 2-3 tane olmamış şarkı vardı. Bu albümde şarkıların hepsi güzel gibi.

Yaz Günü'nü pek sevmezdin diye hatırlıyorum

hayır tam tersi albümde favorimdi

Tavsiye girişiyle bende öldü. Devamı iyi geldi ama ilk baştaki o giriş müziği falan çok saçma buldum. Yaz Günü daha bir oturmuş müzik ve sözler bakımından bence. Ben rahat 30M görüyorum. Klipler genelde güzel oluyor zaten Hadise'nin. Yine eğlenceli, renkli bir klip olursa yaza girerken listelerin üst sıralarında yer alır.

Mesela Remix'i daha güzel Tavsiye'nin
O konuda haklısın.

Kumsalda çekilecek klip. Ekstra bir artısı olur mu bilmiyorum

Ben 35 falan diye düşünüyorum. Herkese hitap etmeyen Visal bile 10 milyonu geçti
Bu da herkese hitap etmeyen bir şarkı.

Nerdesin Aşkım ve Prenses yanıltmasın ikisi de hit olacağı 10 km öteden belli olan şarkılardı.

Yine de tamamen imkansız değil tabii hangi şarkının patlayacağı belli olmuyor. Bazen albümdeyken fark edilemeyen şarkılar iyi bir kliple iyi bir hava yakalayabiliyor.

Visal'e oranla şansı çok çok fazla bence
Aynen hangi şarkının tutup tutmayacağı belli olmuyor

Bu arada İstisna hakkında hep olumlu yorumlar yapılıyor. Belki Yaz Günü'nden sonra İstisna'ya öncelik verilir kliplerde.

Yaz günü mü

Yaz günü yakar bu güneş kavurur ya geceye düşer bu deniz adı aşk ya

cCcHADISEcCc