Hadise'nin Yeni Albümü Ne Zaman Çıkacak?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
DDFDwBzW0AAN9qQ.jpg:large

Pop müziğin başarılı temsilcisi Hadise'nin yeni albümünün çıkış tarihi ve detayları belli oldu!

En son 2014 yılında Tavsiye isimli albümü yayınlanan Hadise , yeni albümü Şampiyon ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya gün sayıyor. Pasaj Müzik etiketiyle çıkacak olan albüm 30 Haziran'da müzik marketlerdeki yerini alacak. Albümde 9 adet şarkı bulunmakta. Çıkış parçası da aynı zamanda albüme ismini veren ve söz-müziği Alper Narman ve Onur Özdemir'e ait olan Şampiyon olacak. Şarkının klibi Hülya Açıkgöz yönetmenliğinde çekildi.

Şampiyon , 30 Haziran 2017 cuma günü tüm müzik marketlerde!

DDE61cvWAAAfGVc.jpg:large

DDE50pPXsAEDih9.jpg:large

DDE5DgoXYAA6NCa.jpg:large

Bu şarkı çok eski, kimle düet yapıyor burada? (b)

Bu arada #Şampiyon tagı TT listesinde, @hayret bi şey çalışıyor. :A
Hiç TT çalışması yapılmadı aslında. Sadece albümün çıkacak denilmesi yetti. TT çalışması yapılınca bayağı bir katılım olur gibi :)

Bu arada Hadise'nin dijital platformdaki başarısının yanında albüm satışları hiç iyi değil. Bu albümde 50 - 60 bin satsa kendi bazında çok başarılı olmuş olur. Genç nesil pek albüm almıyor. Ama benim cuma günü ilk işim D&R'a gitmek olacak :D

Tavsiye'den sonra uzun bi ara verdi iyi olacağı yönünde beklentim yüksek :)

Değişik bir abüm beklemiyorum.Ortalama bir Hadise albümü olacaktır:D Çıkış şarkısını ve slow`ları dinlerim:)