'Hadise'nin Olay Yaratan Kıyafeti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,029
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'O Ses Türkiye' yarışmasında jürilik yapan güzel şarkıcı Hadise, programın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde giydiği dekolteli elbiseyle sosyal medyayı salladı.

hadise2-ekran-goruntusu_16_9_1581243821.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşım ile gündem olan güzel şarkıcı, etek bölümü tüllü, üst bölümü ise dekolteli elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz aylarda 'silikon taktırdı' haberlerine sessiz kalmayı tercih eden Hadise'yi, sosyal medya kullanıcıları affetmedi ve ünlü şarkıcının eski fotoğraflarını art arda paylaşıp göndermede bulundu.

hadise-ic.jpg

Eskiden böyle kıyafetler çok normal sayılırdı. Şimdi dekolte giyen olduğu an manşetlere çıkıyor. Eskiden ekran kıyafetleri default olarak böyleydi zaten ünlülerin. :D

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Abartılacak yanı yok ama mayolu sahne kostümleri berbat oluyor.
Daha iyi isimlerle çalışmalı😊

Eskiden böyle kıyafetler çok normal sayılırdı. Şimdi dekolte giyen olduğu an manşetlere çıkıyor. Eskiden ekran kıyafetleri default olarak böyleydi zaten ünlülerin. :D
Eski Talk show'larda, popstar yarışmalarında hep böyle giyiniyordu jüriler, konuklar falan. Şimdi biraz açık giyinince TT oluyor kadın ünlüler. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
Ne var bunda anlamadım. Eskiden normaldi böyle şeyler, Popstar'da ne dekolteler gördük hiç biri gündem olmamıştı bile.

Dünyanın en abaza, en sapık, en görmemiş ülkesi olabilir Türkiye. :D