destere sever o şarkıyı
sende seversin parlaklara bu sarkiyi soylersin sendestere sever o şarkıyı
deli oglanda guzelDüm Tek Tek en iyisiydi bence ama albüm bazında bakarsam Süperman.
Ah cookies yine takıldın aynı şeylere. Bak sırf yazmak için yazma yorum. Çok itici bir hal alıyor bir süre sonra.deli oglanda guzel
Neden oyle bisey yapiyimda ben deli oglanida guzel buluyorum o kadar bu arada hadisenin 2009 da 2 albumu ciktiya biri turkce biri ingilizce ingilIce olanlar turkcelerin cevrilmis halleriydi çok guzel olmuslardiAh cookies yine takıldın aynı şeylere. Bak sırf yazmak için yazma yorum. Çok itici bir hal alıyor bir süre sonra.
oda guzeldi surekli dinliyodum sarkiyiMesajımı Almıştır O.
aynen o sarki superdi adin ne hadise adin ne hadise gozlerime bakta soyle iste sen iste ben deli eden sen deli olan ben kendimden geciren sen ask ixin oooovvvv adim ne ask adim ne hadise...Adın ne Hadise diye şarkısı vardı bir erkekle söylüyordu birde Superman
dusman sarkisini ilk kez duyuyorum 😱Aşkolik , Düşman , Süpermen arasında kararsızım.
Sen nasıl Hadise fanısın yaa Serdar Ortaçla olan düeti.dusman sarkisini ilk kez duyuyorum 😱
Allah belami vermesinki daha once duymadım ne zaman yapti sarkiyiSen nasıl Hadise fanısın yaa Serdar Ortaçla olan düeti.
2009 yılıydı sanırım. Dinle YouTube'tanAllah belami vermesinki daha once duymadım ne zaman yapti sarkiyi