Hadise'den Can Bonomo'ya Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Sevgililer Günü dolayısıyla, gece geç saatlerde Uludağ'daki bir otelde sevenleriyle buluşan Hadise, hareketli şarkıları ve sahne şovlarıyla beğeni topladı.

Konser salonunu dolduran yüzlerce kişiye eğlenceli anlar yaşatan ünlü şarkıcı, tüm çiftlerin Sevgililer Günü'nü kutladı.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hadise, Sevgililer Günü'nde ilk olarak annesini arayacağını belirterek, ''Sevgililer Günü'ne özel olarak, repertuvarımızı uzun tuttuk. Sevgililer Günü'nde mutlaka sevgilinizle bir yemeğe de çıkmak isteyebilirsiniz ama ailenizle de iyi vakit geçirebilirsiniz. Sevgililer Günü'nde çok fazla para harcamak bence saçma. Ben çok basit şeylerle de mutlu olabiliyorum'' dedi.

Sahne şovlarına önem verdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, ''O Ses Türkiye yarışması bittikten sonra, sahne şovlarına da yenilikler getireceğim. Farklı şeylerle karşınızda olacağım. Yarışma çok zamanımı alsa da elimden geldiğince izleyenleri mutlu etmeye çalışıyorum'' ifadesini kullandı.

Eurovision 2012'de Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'ya tavsiyelerde bulunan Hadise, ''Kulağını eleştirilere kapatsın. Elinden geldiği kadar çok çalışsın ve enerjik olsun. Ekibini çok iyi organize etmeli. Organizasyonun önemi konusunda da çalışmalar yapmalı. Kendisine bol şans diliyorum'' diye konuştu.

Hadise, 2009'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmişti.

Tanınmamış bir kişinin bu tip orgazisyonlara gönderilmesi hatadır diye düşünüyorum, elimizde daha iyi olarak nitelendireceğimiz kişiler varken..

Tanınmamış bir kişinin bu tip orgazisyonlara gönderilmesi hatadır diye düşünüyorum, elimizde daha iyi olarak nitelendireceğimiz kişiler varken..

Sonuçta biz kimi gönderirsek gönderelim Avrupa'da tanınmıyor
Tanınmış veya tanınmamış olması o nedenle pek önemli değil hatta baskıyı azaltması yönüyle avantaj bile olabilir. Mesela Hadise, Kenan Doğulu gibi isimler katıldığında birincilik bekledik ama olmadı; daha az tanınmış olan Manga ise 1.olamasa da 2.olmayı başardı. Geçmişte de Şebnem Paker çok başarılı olmuştu mesela

Ama şöyle bir şey de var Eurovision halkımızın genel olarak çok sevdiği gerçekten iyi bir organizasyon ve halk tanınmış kişileri görmek istiyor. Adeta "milli maç" havası yaşanıyor Eurovision'da ama tanınmamış kişi gönderildiğinde ilgi azalıyor doğal olarak. Mesela geçen sene Yüksek Sadakat'ı bizim halk bile sevmemişti neticede yarı finali bile geçemediler

Atiye Deniz gitse daha iyi olurdu

Büyük bir zevkle izlemek diye birşey vardır.
Dediğin gibi Yüksek Sadakatı seçtiler beğenmedik kaldı öyle, Atiye türü biri gitse bence daha iyi olurdu çünkü Can Bonomo kimdir neyin nesidir hakkında hiçbir fikrim yok, hatta ilk defa geçenlerde haberlede duydum.
Biraz halka itibar etmeleri gerekiyor bence.

halk eurovision u çok mu seviyo
yapma admin ya kimsenin taktığı yok bu yarışmayı 1.olan şarkılar bile güzel değil.milli maç havası yaşanıyor demene ise gülüyorum sadece kimsenin taktığı yok ne milli maç havası
milli takımın maçı olduğu zaman ülkede herkes maçı konuşur ama ben eurovisionun herkes tarafından konuşulduğunu görmedim bence abartıyosun

%100 katılıyorum.Zaten diğer ülkelerde de çok takmıyorlar Eurovision'u.