Bizim aramıza kimse giremez.
Of course.Bizim aramıza kimse giremez.
Karşımdakinin hak ettiği üslupla konuşuyorum ben.
------
Ben tek başıma ŞER'im.Sevincin kursağında kaldı inş. boğulursun.
Yav he heBiz asla birbirimize düşmeyiz.Atıştıktan 5 dakika sonra hemen düzeliriz.@serhatt
Senin gibi hainlere prim yok.
Biz asla birbirimize düşmeyiz.Atıştıktan 5 dakika sonra hemen düzeliriz.@serhatt
Senin gibi hainlere prim yok.
Rahat bırakın sayın Gs’li dostumu... @Maskeli Fedai
Biz bir olup seni bıçaklamayı düşünüyoruz.Yav he heBirbirinizi bıçaklıyordunuz az önce
Sayın Gs'li dostum bunlar böyleee..
Ben fazla gelirim size..Biz bir olup seni bıçaklamayı düşünüyoruz.
Asıl @Maskeli Fedai bizi rahat bıraksın.
Komiksin..Sayın Gs'li dostum bunlar böyleee..Hemşo memşo işlemiyor galiba..
------
Ben fazla gelirim size..
Olayı anlamam gerekiyorAsıl @Maskeli Fedai bizi rahat bıraksın.
@Özgür benim için herkesi, her şeyi satar.@Dosi
------
Komiksin..
Benim tarafımda olacaksın tabiki. Biliyorsun benim tarafımda olan her zaman kazanır.Olayı anlamam gerekiyorsonra kimin tarafında olacağıma karar veririm. Yada dur dur, en iyisi böyle olmak
Ekli dosyayı görüntüle 96663
Ben herzaman tek başıma savaşıp kazanan biriyimBenim tarafımda olacaksın tabiki. Biliyorsun benim tarafımda olan her zaman kazanır.@Sherlock @Özgür @Maskeli Fedai
Sen kazandığını sanıyorsundur.Ben herzaman tek başıma savaşıp kazanan biriyimbeni bu lafla yanına çekmezsin
Özgür beyciğimin vardır bir planı sayın Gs’li dostum, kendisi asla satmaz hemşosunu... Hainhatt’ı kandırmıştır kesin.Sayın Gs'li dostum bunlar böyleee..Hemşo memşo işlemiyor galiba..
Asıl @Maskeli Fedai bizi rahat bıraksın.
@Özgür benim için herkesi, her şeyi satar.@Dosi
Birincisi bundan @Özgür’ün haberi var mı...Benim tarafımda olacaksın tabiki. Biliyorsun benim tarafımda olan her zaman kazanır.@Sherlock @Özgür @Maskeli Fedai
Gereken yanıt verilmiş.Ben herzaman tek başıma savaşıp kazanan biriyimbeni bu lafla yanına çekmezsin
@Özgür eski Özgür değil artık, öyle bir satar ki...Özgür beyciğimin vardır bir planı sayın Gs’li dostum, kendisi asla satmaz hemşosunu... Hainhatt’ı kandırmıştır kesin.
Birincisi bundan @Özgür’ün haberi var mı...
İkincisi senin tarafında olanların -sadece sen- bundan haberi var mı...
Gereken yanıt verilmiş.
Tam benlik görselGereken yanıt verilmiş.
Her ikiside değilSen kazandığını sanıyorsundur.Ya da savaştıkların çok güçsüz ve aptaldır.
Eminim öyledir.Tam benlik görsel
Her ikiside değil
Seninle aynı tarafta olmama gerek yok. Git kendine başka destekleyici bul
Son kelimede içim bi hoş oldu 🥰 ama dediğim gibi, ayranımı alıp uzaktan izleyeceğimEminim öyledir.
Benim destekçiye ihtiyacım yok, tek başıma iktidarım ben.
Seni yanıma almak istememde ki tek sebep sadakatin.
Son kelimede içim bi hoş oldu 🥰 ama dediğim gibi, ayranımı alıp uzaktan izleyeceğim
Özgür beyciğimin vardır bir planı sayın Gs’li dostum, kendisi asla satmaz hemşosunu... Hainhatt’ı kandırmıştır kesin.
Birincisi bundan @Özgür’ün haberi var mı...
İkincisi senin tarafında olanların -sadece sen- bundan haberi var mı...
Gereken yanıt verilmiş.
Kimseyi sattığım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?