Hadise: 'Rakipsizim.'

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Şu an yeni bir single hazırlığında olan Hadise en çok konser veren popçular arasında üst sıralarda yer alıyor. Bu konuda Hadise şu sözleri söyledi:
"Her geçen gün daha seksi ve güzel olduğumu hissediyorum. Kiloma sesime tarzıma takanlar şimdi tek kelime söyleyemiyor. Düşmanları bile susturmayı başardım. Rakipsizim"dedi.

En çok konser verenlerden biri olan Hadise 2013 yılının Ocak ayından itibaren 50 konser vererek büyük bir başarıya imza atmış oldu. Ayrıca şimdiden 2014 yılının ilk ayları için 10 konsere anlaşma imzaladı bile.

hadise_spor_salonundan_cikmiyor_5861.jpg

paso kendini övmüş senden çok daha iyileri var sen kimsin

Katılmıyorum. Hadise'den daha iyileri var pop dünyasında. Biraz burnu(?) havada. :)

Çok abartmış bence. Bence ortalama bir pop sanatçısı. Konserlerine gidenlerin de niye gittiği belli.

Kendisi hakkında böyle şeyler demesi iyi ama fazla da övmemesi gerekiyor insan kendini diye düşünüyorum :)

BOŞ KONUŞMUŞ!

başari otelerde ya da belediye konseriyle sahne almak la olmaz canim bu yaz kaç açikhava konserin oldu? hiç sila 1+1 - goksal 1+1 - mustafa ceceli 2+1 açikhava konserleri vardi gulsen son album le yazi salladi .yani senden den daha iyileri var onun için #otursifir
NOTE:tarkan - sezen aksu - ajda pekkan - ebru gundes - emre aydin - sebnem ferah i ..... bile yazmadim.

Son düzenleme: