Hadise Makyajsız Görüntülendi !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar ''Sweat'' , ''Hadise'' , ''Fast Life'' , ''Kahraman'' ve ''Aşk Kaç Beden Giyer'' gibi albümlere imza atan başarılı şarkıcı Hadise,makyajsız görüntülendi.

Kanyon Alışveriş Merkezi'nde görüntülenen başarılı şarkıcı Hadise,makyajsız haliyle oldukça dikkat çekti.Makyajlı hali ile makyajsız halini görenler bir hayli şaşırdı.Ancak başarılı şarkıcı kameraları gördüğü halde bile kaçma gibi bir girişimde bulunmadan kameralara tebessüm etti.

2j8mU51yAMddJoyLOYcKNbfP.jpg

Kaçmaması kendine güvendiğini gösterir.Bu tutumundan dolayı hadiseyi tebrik etmek gerek :)

Biz Türk milleti sanatcilar boyali olmasina cok alistik, dogal olarak makyajsiz hali kötü geliyor gözümüze. Normal bence Hadise'nin bu görünümü. Kacmamasindan ötürü tebrik ederim...

Kaçmadığı için tebrik ederim ben de ama bu makyajsız güzel olduğunu göstermez. :)

Yalnız fotoğrafta pek iyi çekilmemiş gibi geldi bana. Bu sebepten de doğal halinden kötü çıkmış. :) Hele o dudaklar ne öyle. :D

Kaçmaması çok doğal çünkü utanılacak bir görüntü yok ortada. Makyajsız hali normal bir görüntü. Sadece TV'de makyajlı olarak görüldüğü için şaşırtıcı gözüküyor.

Katılıyorum.Bence de öyle abartılacak kadar kötü görünmüyor.Kaldı ki birçok ünlü makyaj tarafından güzelleştiriliyor.Makyajın etki etmediği tek ünlü Bülent Ersoy. :D