'Hadise' Dünyaya Açılıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1415116212.jpg

Akşam gazetesinin haberine göre pop müziğin en önemli seslerinden birisi haline gelen Hadise , kariyeri ile ilgili oldukça önemli bir karar aldı.

Zamanında yaptığı İngilizce şarkı çalışmalarıyla dünya üzerinde etki yaratmasa da Avrupa'da adını duyurmayı başaran hatta TMF Awards'ta 2009'nın en iyi bayan sanatçı dahi seçilen başarılı popçu O Ses Türkiye'nin finalinin ardından Londra'ya yerleşecek.
Başarılı sanatçı henüz ismi açıklanmayan dünyaca ünlü bir müzik şirketiyle anlaşma imzalayarak ilk adımı attı. Başarılı sanatçının İngilizce albümünün çalışmaları , kariyer planı ve tanıtım stratejisi hazırlanmaya başladı.​

İnşallah başarılı olur ama bence çok kolay değil işi. Biraz geç kaldı. :)
Albüm şirketi tanıtım stratejisi falan hazırlıyormuş. Umutlular gibi Hadise'den. Belli olmaz bu işler. Çıkış parçasını iyi seçerlerse başarabilirler. Ben en kötü yine Avrupa'da etki yaratacağını düşünüyorum :) İnşallah bizimde bir dünya starımız olur :)

Başarılı olacağını zannetmiyorum Türkiye'de bile eski popilerliğinde değil yurtdışı zor.

Hadise için hayırlı olsun yabancı şarkıları ingilizce olarak çok iyi söylüyor akıcı bir aksanı da var neden olmasın ama bence bu çizgisinide değiştirmesin,bu tarz iyi oluyor ))

Bencede çok geç kaldı umarım başarılı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...