'Hadise' Bomba Gibi Geliyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Pop müziğinin sevilen isimlerinden birisi olan Hadise'nin yeni albümü bomba gibi geliyor.

Başarılı sanatçının yeni albümü için çektirdiği fotoğraf büyük ilgi gördü. Albüm kapağı olacak olan fotoğraf , başarılı sanatçının resmi web sitesi ve resmi hesaplarında paylaşıldı.

Albümde şarkıları olan İsra Gülümser bu albüm için 'Bu albüm bir başka. Sadece benim yazdıklarımı ima etmedim. ; diğer şarkılar da müthiş' sözlerini dile getirdi.

Aynı zamanda albümde şarkıların düzenlemelerini yapan İskender Paydaş albümün neredeyse bittiğini dile getirdi.

'Tavsiye' çok yakında müzik marketlerde.​

Şu dünyadan göçmeden Tavsiye'yi dinlesem iyi olur.

Şarkılardan çok klipleri bekliyoruz

hiç sevmiyorum bu kadını ne kendisini nede şarkılarını hiç birşeyini sevmiyorum 😵😵😵

En çok tabii ki Tavsiye'yi merak ediyorum
Çok bekledik onu çook

Özledik cidden.
şöyle yaz gelmeden patlama yapsın şu Tavsiye.

Kaynak fan kafalar ama yazayım buraya 2015 yazı için Gülşen&Hadise düeti düşünülüyormuş ki bence olmaz çünkü 2015'te Gülşen'in albümü çıkacak.

Hadise slow şarkı yapmasın hareketli şarkı bekliyorum.

Albümün mix aşaması bitmiş. Mastering aşamasındaymış. Birde klip çekimleri başlamış sanırım.

Dans falan da olacak diye hatırlıyorum klipte?
Açıklamalara göre yeni kareografiler hazırlayacaklar. Başka sanatçılar en azından birşeyler çıtlatıyor merak gideriyorlar. Hadise ser verip sır vermiyor. Anca arenjörlerden yada çevresindekilerden haberlerini öğreniyoruz

"Tavsiye"nin Gülşen şarkısı olduğu söyleniyor ama İsra yazdı diye biliyorum ben.
aslında şöyle ikinci bir Superman gelse süper olur.