'Hadise' Bomba Gibi Geliyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
BlVw0_dCMAA4u6t.jpg

Pop müziğinin sevilen isimlerinden birisi olan Hadise'nin yeni albümü bomba gibi geliyor.

Başarılı sanatçının yeni albümü için çektirdiği fotoğraf büyük ilgi gördü. Albüm kapağı olacak olan fotoğraf , başarılı sanatçının resmi web sitesi ve resmi hesaplarında paylaşıldı.

Albümde şarkıları olan İsra Gülümser bu albüm için 'Bu albüm bir başka. Sadece benim yazdıklarımı ima etmedim. ; diğer şarkılar da müthiş' sözlerini dile getirdi.

Aynı zamanda albümde şarkıların düzenlemelerini yapan İskender Paydaş albümün neredeyse bittiğini dile getirdi.

'Tavsiye' çok yakında müzik marketlerde.​

hiç sevmiyorum bu kadını ne kendisini nede şarkılarını hiç birşeyini sevmiyorum 😵😵😵

Kaynak fan kafalar ama yazayım buraya 2015 yazı için Gülşen&Hadise düeti düşünülüyormuş ki bence olmaz çünkü 2015'te Gülşen'in albümü çıkacak. :D

Albümün mix aşaması bitmiş. Mastering aşamasındaymış. Birde klip çekimleri başlamış sanırım.

"Tavsiye"nin Gülşen şarkısı olduğu söyleniyor ama İsra yazdı diye biliyorum ben. :) aslında şöyle ikinci bir Superman gelse süper olur. :) :)