Ben kaç aydır tartışma yaşamıyorum ama katlanırım sorun yok.Sizin ki makara oluyor fantezilerle dolu cumlecikler çıkıyor sizden seviyorum.
Ben kaç aydır tartışma yaşamıyorum ama katlanırım sorun yok.Sizin ki makara oluyor fantezilerle dolu cumlecikler çıkıyor sizden seviyorum.
@sokak sanati yalnız o film ciddi ciddi Nikah Masası'na çok benziyor. Zaten tek benzeten ben de değilim ve tek yerden yere vuran da ben değilim, filme dair özellikle adaylıklardan sonra olumsuz eleştiriler bir hayli çoğaldı, nefret eden bir kitle oluştu. Ve Nikah Masası'na yahut Issız Adam'a dikkat çekenler de çok fazla. Son sahnedeki kocasıyla oturup piyano dinlediği sıradaki Emma Stone' nin bakışını hatırla, bir de şu bakışa bak arada ne kadar büyük fark var değil mi
Kesinlikle buradan esinlendiler haklısınız.
Evet büyük fark var çünkü Emma Stone hakiki OYUNCU ve o bakışın hakkını verebiliyor, Banu Alkan ise sadece Afrodit işte.@sokak sanati yalnız o film ciddi ciddi Nikah Masası'na çok benziyor. Zaten tek benzeten ben de değilim ve tek yerden yere vuran da ben değilim, filme dair özellikle adaylıklardan sonra olumsuz eleştiriler bir hayli çoğaldı, nefret eden bir kitle oluştu. Ve Nikah Masası'na yahut Issız Adam'a dikkat çekenler de çok fazla. Son sahnedeki kocasıyla oturup piyano dinlediği sıradaki Emma Stone' nin bakışını hatırla, bir de şu bakışa bak arada ne kadar büyük fark var değil mi
Yağ çekmeyi Oscar alabilmek için klişenin dibine vuran Hacksaw Ridge yapıyor karıştırmış olmayasın.Olay esinlenme değil, klişelik. Dünyanın en bilindik konusu zaten bu, tek yaptıkları biraz Akademiye yağ çekmek, ufak süslemeler yapmak, hepsi bu.
Yılın komedisi bence bu filmin en İyi Özgün senaryoda dalında aday gösterilmesi.
O değil de şarkının sözleriyle filmin senaryosu harbi harbi birbirine çok benzemiyor mu gerçekçi olalım?
Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Beyazlar içinde seni öylece
Garibin biriysem sevemezmiyim
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip ***
Sana bir buket gül veremez miyim
Nikah masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce
Olay esinlenme değil, klişelik. Dünyanın en bilindik konusu zaten bu, tek yaptıkları biraz Akademiye yağ çekmek, ufak süslemeler yapmak, hepsi bu.
Yılın komedisi bence bu filmin en İyi Özgün senaryoda dalında aday gösterilmesi.
O değil de şarkının sözleriyle filmin senaryosu harbi harbi birbirine çok benzemiyor mu gerçekçi olalım?
Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Beyazlar içinde seni öylece
Garibin biriysem sevemezmiyim
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip ***
Sana bir buket gül veremez miyim
Nikah masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce
Evet büyük fark var çünkü Emma Stone hakiki OYUNCU ve o bakışın hakkını verebiliyor, Banu Alkan ise sadece Afrodit işte.
Yağ çekmeyi Oscar alabilmek için klişenin dibine vuran Hacksaw Ridge yapıyor karıştırmış olmayasın.
Vallahi kusacağım yapma şunu.
Çok fazla savaş filmi izlemedim. Aksiyon sahneleri de beni sıkar. Ama bu filmdeki savaş sahneleri izlediğim en gerçekçi savaş sahneleriydi.
Türü sevenlerin bayılacağı, türü sevmeyenlerin de seveceği bir film olmuş. 8/10Evlenme teklifi sahnesi, adamın çıplak olması -aslında tamamen askerlerle ilk tanışma sahnesi- samimi olmaya çalışıp olamamış sahneler gibiydi. Keşke daha farklı olsalardı. Cesuryürek'te de vardı böyle absürt sahneler -orada da hatırladığım kadarıyla savaşa başlamadan önce götlerini açıyorlardı?- Böyle gerçekçi olması gereken filmlere fazla geliyor bence bu sahneler.
Arada Japonları da göstermeleri filmin artı yanı. Bu tür biyografik filmlerin sonunda, gerçek kişileri göstermeleri hep hoşuma gitmiştir. Beni de en duygulandıran yer filmin sonunda gerçekn Desmond'ın bir askerin gözlerini yıkadığı sahneyi anlattığıydı.
Ayrıca Desmond'ın kardeşiyle ilgili de klişe bir şeyler bekledim ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?