- Reaksiyon puanı
- 41,084
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com

Habertürk kanalında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyordu. Ünlü spikerin geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı, kendi evinde yüzünün yarısının peçeyle kapalı olduğu mezdeke dans videosu kısa süre içerisinde internette gündem haline geldi.
32 yaşındaki spikerinin takipçileriyle paylaşmış olduğu dans videosundan dolayı rahatsız olan Habertürk yönetimi, Hande Sarıoğlu ile karşılıklı anlaşarak kanaldaki görevine son verme kararı aldı.
Takipçileriyle kişisel Instagram hesabından paylaşmış olduğu dans videosu nedeniyle kanaldaki görevine son verilmesinden dolayı Habertürk yönetimine sosyal medyada tepkiler geldi.

Gelişmeler sonrası açıklama yapan Hande Sarıoğlu,
"Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta 'kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, neticesinde bir haber kanalıdır. Hiç uzatmadan 'İstifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın' dedim. Ama durup düşününce, 'Bir benim dansımdan mı rahatsız oldular?' diye düşündüm. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten."
"İNSANLIĞINIZA TÜKÜREYİM"
"O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim." dedi.
Hande Sarıoğlu'nun işinden olmasına yol açan o dans videosu ve açıklamasının tamamını Instagram hesabından bir kez daha paylaştı: