Habertürk Spikeri Hande Sarıoğlu Dans Videosu Nedeniyle İşinden Oldu!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,084
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
hande-sarioglu_2587.jpg

Habertürk kanalında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyordu. Ünlü spikerin geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı, kendi evinde yüzünün yarısının peçeyle kapalı olduğu mezdeke dans videosu kısa süre içerisinde internette gündem haline geldi.

32 yaşındaki spikerinin takipçileriyle paylaşmış olduğu dans videosundan dolayı rahatsız olan Habertürk yönetimi, Hande Sarıoğlu ile karşılıklı anlaşarak kanaldaki görevine son verme kararı aldı.

Takipçileriyle kişisel Instagram hesabından paylaşmış olduğu dans videosu nedeniyle kanaldaki görevine son verilmesinden dolayı Habertürk yönetimine sosyal medyada tepkiler geldi.

2bhandesari-1-pSKS.jpg

Gelişmeler sonrası açıklama yapan Hande Sarıoğlu,

"Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta 'kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, neticesinde bir haber kanalıdır. Hiç uzatmadan 'İstifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın' dedim. Ama durup düşününce, 'Bir benim dansımdan mı rahatsız oldular?' diye düşündüm. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten."

"İNSANLIĞINIZA TÜKÜREYİM"

"O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim." dedi.

Hande Sarıoğlu'nun işinden olmasına yol açan o dans videosu ve açıklamasının tamamını Instagram hesabından bir kez daha paylaştı:

İşiyle n alakası var?.Her paylaşan böyle işinden olursa işsiz olur herkes.

Twiiterde bununla ilgili Fatih Altaylı ya tepki var asıl onun yüzünden gitti diyorlar saçma istediği gibi davranabilir neden buna karışılmış ki anlamadım ki

• Beğendim
Reactions: Doğan
Haber kanalı ciddiyetine yakışmayacak bir görüntü bence, dans etmesinde hiç bir problem yok ama bir haber sunucusu ciddi olmalı ki özne kendisi değil haber olsun. Zaten dansından önce de fiziğiyle de bayadır Twitter’da paylaşılır olmuştu. En iyisi karşılıklı anlaşarak ayrılmak.

Haber kanalı ciddiyetine yakışmayacak bir görüntü bence, dans etmesinde hiç bir problem yok ama bir haber sunucusu ciddi olmalı ki özne kendisi değil haber olsun. Zaten dansından önce de fiziğiyle de bayadır Twitter’da paylaşılır olmuştu. En iyisi karşılıklı anlaşarak ayrılmak.
Dans videolarını Habertürk'ün Instagram hesabında paylaşmıyor yalnız. :)

• Harika
Reactions: Zeyno
Fiziği güzelse kadının suçu ne? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Tam GS TV’lik spiker hanımefendi aslında... Umarım olması gereken kulübe gelir.

Olaya gelirsek, en az RTÜK olayları kadar skandal ve illahlah ettirici bir durum. Ama işin en kötü yanı, artık böyle şeyleri kanıksamaya başlamamız. Söz konusu dans videosu, birincisi kendi evinde, ikincisi kendi kişisel hesabı, üçüncüsü ise üstü başı bile giyinik yani öyle bir çıplaklık dahi yok. Kaldı ki olsa bile özel yaşamı, kendi evi. Sanki Habertürk stüdyosunda dans etmiş gibi olay çıkması ve bu noktalara gelmesi akıl alır gibi değil. Habertürk’ü zaten çözebilmek mümkün değil, bir öyle bir böyleler...

Tam GS TV’lik spiker hanımefendi aslında... Umarım olması gereken kulübe gelir.

Olaya gelirsek, en az RTÜK olayları kadar skandal ve illahlah ettirici bir durum. Ama işin en kötü yanı, artık böyle şeyleri kanıksamaya başlamamız. Söz konusu dans videosu, birincisi kendi evinde, ikincisi kendi kişisel hesabı, üçüncüsü ise üstü başı bile giyinik yani öyle bir çıplaklık dahi yok. Kaldı ki olsa bile özel yaşamı, kendi evi. Sanki Habertürk stüdyosunda dans etmiş gibi olay çıkması ve bu noktalara gelmesi akıl alır gibi değil. Habertürk’ü zaten çözebilmek mümkün değil, bir öyle bir böyleler...
Kadın sürekli oryantal dans yapan biri olsa aslında kanala hak veririm. Çünkü kanalın da kendine göre bir ağırlığı olabilir ve çalışanlarından bu ağırlığı isteyebilirler kanalı temsil ettikleri için.
Fakaat Hande Sarıoğlu burada parodi yapıyor ve çok uç bir şey yok. Bu sebepten dolayı da insanın işine son verilmez.

Bir tarafın her şeyi din karşıtlığıyla ilişkilendirmesi ne kadar yobazlıksa diğer tarafın da her şeyi din ve gericilikle ilişkilendirmesi o kadar yobazlıktır.

Kanalın patronu dinci(!) olmasa da daha sınırlanmış bir hayat tarzına ve görüşüne sahip olabilir.

Keza eski nesiller dinine bağlı olsa da olmasa da böyle şeyleri uygunsuz görebilmektedir. Çünkü daha kapalı bir dönemde, daha sıkı tarzda yetişmişlerdir.

Selda Bağcan da aynı şeyi söylemiştir. Türkiye’deki “en aydın insanlardan biri olan Selda Bağcan” böyle şeyleri kendime yakıştıramıyorum, ayıp geliyor demiştir.

Artık her şeyi din ile bağdaştırıp şu ülkeyi kutuplaştırmaktan ve karşı tarafı yargılamaktan vazgeçsek çok daha iyi olabiliriz aslında.

“Her iki tarafa da” sesleniyorum. :)

Sevgiler...

Kanal patronlarının aklı, mantığı varsa sırf bir spiker kendine göre uygunsuz bir davranış sergiledi diye kovmaz. Spiker bunu kanalın ortasında değil kendi evinde yapıyor.